Minik Serçe’ye sürpriz parti

Güncelleme Tarihi:

Minik Serçe’ye sürpriz parti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 14:06

Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu, önceki akşam Küçüksu’da bulunan çiftlik evinde arkadaşları tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisiyle 63’üncü yaşını kutladı. Sürpriz kutlamada Aksu’yu sanatçı dostları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Minik Serçe lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu, önceki gün yeni yaşını kutladı. Sürpriz düzenlenen doğum günü partisine Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, kardeşi Nihat Yıldırım, eski eşi Ahmet Utlu, Emel Müftüoğlu ve Müftüoğlu’nun kızı Çağrı katıldı. Aksu’nun akrabalarının ve çalışma arkadaşlarının da yer aldığı kutlamaya Mithat Can’la yakın arkadaş olan Özcan Deniz de gelerek sürpriz yaptı. Sanatçının doğum günü organizasyonunu duyan hayranlarıysa hediyelerini alıp çiftlik evinin kapısının önünde saatlerce bekledi.
Basına kapalı gerçekleşen gecede, renkli anlar yaşandı. Aksu, arkadaşlarının “Haydi Sezen bir şarkı söyle” diyerek yaptığı isteğe, “Bilmiyor musunuz? Ben sahneleri bıraktım” diye esprili bir yanıt verdi. Yemek masasında herkes Sezen Aksu hakkındaki düşüncelerini aktardı. 

 

Haberin Devamı

Mithat Can Özer

Sen bana hem anne, hem olağanüstü sevgi, hem aşk oldun. Benim deliliklerime katlandın. Benim iki annem var. Biri sen diğeri de Sezen Aksu. İyi ki benim annemsin, iyi ki benim Sezen’imsin.

Sezen Aksu

Sen manyaklıkları olan bir çocuk değilsin oğlum. Sadece ekstrem sporlara ilgin var ve benim yüreğim ağzıma geliyor. Bir gün uçuyorsun, bir gün paraşütle atlıyorsun. Benim de yüreğim çarpıyor bu duruma. Sen çok iyi bir çocuksun.
Gelelim siz değerli insanlara. Benim hiç doğum günü yapacak halim yoktu. Ülkenin durumundan dolayı “Hiçbir şekilde özel bir şey yapmayın” demiştim. Beni bu eve getirirlerken böyle bir sürpriz beklemiyordum. Çok şaşırdım. Bir kez daha anladım ben. Uzaklardan kalkıp bu masada toplanıyorsak tek nedeni sevgidir. Bu gece bana çok iyi geldi. İnşallah birlikte iyi haberler duyarak yaşlanırız.


Nihat Yıldırım

Ablam sayesinde yaşamadan yaşadım. Hiç tecrübe etmeden tecrübe sahibi oldum. Bu kadar düşünceli bir bakış açısına sahip olmam ablam sayesindedir. Onun güveni ve sevgisi hep kalbimizdedir.

 

BAKMADAN GEÇME!