Michael Bakari Jordan Kelebek için soruları yanıtladı

Güncelleme Tarihi:

Michael Bakari Jordan Kelebek için soruları yanıtladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 13:08

Rocky” filmlerinin yedincisi “Creed: Efsanenin Doğuşu”, 8 Ocak’ta Türkiye’de gösterime giriyor. Başrol oyuncusu Michael B. Jordan, Amerika’da Kelebek için soruları yanıtladı. Genç oyuncu, röportajda serinin efsane ismi Sylvester Stallone’dan hayranlıkla söz etti: “O dövüş filmlerinin en iyisi, ustası. Ayrıca müthiş bir insan, çok iyi dost olduk.

Haberin Devamı

Sylvester Stallone müthiş biri

Bu filme nasıl dahil oldunuz?
- Filmin yönetmeni Ryan Coogler ile çok iyi arkadaşız. Bana, “Elimde böyle bir hikaye var. Sana çok uyuyor ama çok çalışman gerekecek” dedi. Sonrasında olaylar o kadar hızlı gelişti ki... Sylvester Stallone ile tanıştım. Stallone de bu işin güzel olacağını söyleyince fiziksel değişim sürecine girdim.
Canlandırdığın karakter “Rocky” filmlerinin efsane karakteri Apollo Creed’in gayrimeşru oğlu Adonis. Bize Adonis’i anlatır mısın?
- Adonis babası ile hiç tanışamamış. Çocukluğu yetiştirme yurtlarında geçmiş. Çok zeki ama içinde fırtınalar kopan bir çocuk. Hiç tanışamadığı, hatta biraz da öfke duyduğu babasının yolunda gitmek istiyor. Bu yolda onu başarıya götürecek her şeyi yapmaya hazır.

Haberin Devamı

Michael Bakari Jordan Kelebek için soruları yanıtladı



BU VÜCUDU TAM BİR YILDA YAPTIM

Sylvester Stallone gibi usta bir oyuncuyla aynı projede yer almak nasıl bir duygu?
- Bunun için kendimi dünyanın en şanslı adamı sayıyorum. Ne yazık ki yaşımdan dolayı Rocky efsanesini seyrederek büyümedim. Ama filmin çekimlerine başlamadan her bölümü en az 10 kere izledim. Stallone bence dövüş filmlerinin en iyisi, ustası. O kadar titiz ve detaycı ki, bazen en basit sahne bile tüm günümüzü alıyordu. Müthiş bir insan, çok da iyi dost olduk.
Filmde oyunculuğun kadar fiziğin de dikkat çekiyor. Fiziksel değişim sürecini de anlatır mısın?
- İşin en zor yanı buydu zaten. Fiziksel olarak ağır siklet boksör vücuduna sahip olmam tam 1 yılımı aldı. Haftada 6 gün yoğun bir programda spor ve diyet yaptım. 1 yıl boyunca ızgara tavuk, esmer pirinçten yapılan pilav ve brokoli yedim. Bol su içtim. Çok sevdiğim birçok şeyi yiyemedim. Mesela pizzadan uzak kalmak benim için çok zor oldu.

Michael Bakari Jordan Kelebek için soruları yanıtladı



FİLMİ İZLEYİNCE AKLIM BAŞIMDAN GİTTİ

Filmi izlediğinde ne hissettin?
- Böylesine uzun bir çalışmanın sonunda filmin bitmiş halini izlediğimde tüylerim diken diken oldu, aklım başımdan gitti. “Bu sahnelerdeki ben miyim” diye bakıp durdum. Boks sahnelerinde o kadar yoruluyordum ki, ertesi gün yataktan kalkamıyordum. Filmi izledikten sonra her şeye değdiğini hissettim. Umarım Türkiye’deki Rocky hayranları da filmi izlerken benim yaşadığım duyguları hisseder.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!