Merve Aydın kimdir? İşte eşi Mehmet Akif ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Merve Aydın kimdir İşte eşi Mehmet Akif ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 11:57

Survivor tarihinin en hırslı isimlerinden Merve Aydın, katıldığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Milli Atlet Merve Aydın, eşi Mehmet Akif ile çektirdiği fotoğraflar ve eğlenceli videolar paylaşıyor. Peki, Merve Aydın kimdir? İşte eşi Mehmet Akif ile ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde tamamladı. Atletizme 14 yaşında Ortaokuldayken Süreyya Ayhan’dan etkilenerek adım attı. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazandı. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Merve Aydın asıl tanınırlığını Survivor yarışmasıyla yakaladı. 2014 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmayı üçüncü olarak bitirdi. 2015 yılında All Star yarışında mücadele eden Merve Aydın, son anda birincilik şansını kaybetti. Halk oylaması sonucunda 2. Oldu. 3 kez Survivor'a giden Merve Aydın, 2 sene beraber olduğu Mehmet Akif, 2018 eylül ayında evlendi.

MEHMET AKİF KİMDİR?

Merve Aydın gibi eşinin de mazisinde de sporla dolu bir hayat var. Merve Aydın ile magazin sayfalarında da adı sıkça geçmeye başlayan Mehmet Akif bir dönem yeşil sahalarda top koşturmuş bir futbolcu.

BAKMADAN GEÇME!