Meksikalı yönetmen Alejandro Gomez Monteverde'ye şok

Güncelleme Tarihi:

Meksikalı yönetmen Alejandro Gomez Monteverdeye şok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 11:49

Little Boy adlı filmiyle tanınan Meksikalı yönetmen Alejandro Gomez Monteverde'ye acı haber. Monteverde'nin 16 gün önce kaçırılan babası ve erkek kardeşi ölü bulundu.

Haberin Devamı

Yönetmenin babası Juan Manuel Gomez Fernandez ile erkek kardeşi Juan Manuel Gomez Monteverde, 4 Eylül günü Meksika, Tampico'daki evlerinden çıkarken kaçırılmıştı.

Meksika basınının iddiasına göre uyuşturucu karteli tarafından fidye için kaçırılan baba ile oğulun cansız bedenleri Veracruz'da bulundu. Juan Manuel Gomez Fernandez ve oğlu Juan Manuel Gomez Monteverde'nin kafa bölgelerinden ciddi yara aldıkları ve bu yüzden hayatlarını kaybettikleri sanılıyor.

Meksikalı yönetmen Alejandro Gomez Monteverdeye şok

Latin Times gazetesinin iddiasına göre Alejandro Gomez Monteverde'nin erkek kardeşi Juan Manuel, La Pecerita adlı restoranın ortaklarından biriydi. Gazete, genç adamın ortağı olduğu restoranda geçmişte uyuşturucu ile bağlantılı işler yapıldığını iddia etti. Televisa adı kanalın muhabirlerinden Carlos Lodet de Mola baba ve oğul için istenen fidyenin ödendiğini ancak kaçıranların sözlerinde durmadığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Meksika emniyet teşkilatının organize suçlar birimi olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Meksikalı yönetmen Alejandro Gomez Monteverdeye şok

Alejandro Gomez Monteverde, Bella ve Emily Watson'ın başrollerinden birini üstlendiği Little Boys adlı filmlerin yönetmeni olarak tanınıyor. Monteverde, eski ABD güzeli Ali Landry ile evli.

BAKMADAN GEÇME!