Mehmet Ali Erbil'in durumuyla ilgili son dakika haberi: Bir hafta on gün içinde

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Erbilin durumuyla ilgili son dakika haberi: Bir hafta on gün içinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 13:00

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Kaburgalarında kırık bulunan ve kırık kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilen Mehmet Ali Erbil'in tedavisini sürdüren Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, ünlü şovmenin son durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Halezeroğlu, 'Bir hafta on gün içerisinde de Mehmet Ali bey normal hayatına dönmüş olacak.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en ünlü komedyen ve oyuncularından Mehmet Ali Erbil sağlık sorunlarıyla gündemde. Uzun zamandır denge kaybına neden olan “Vertigo” hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmıştı. Maslak'ta kaldırıldığı hastanede apar topar ameliyata alınan Mehmet Ali Erbil’in kaburgalarında kırık olduğu ve kırık kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. İşte, Ünlü komedyenin sağlık durumuyla ilgili son açıklama:

Ünlü şovmenin Maslak'ta tedavi gördüğü hastanede düzenlenen basın açıklamasına Başhekim Yardımcısı Dr. Tarkan İkizoğlu, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu'nun yanı sıra gazeteciler katıldı. Mehmet Ali Erbil'in son durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, "Mehmet Ali bey dün akşam saat 20.00 sıralarında acil servisimize getirildi. Evde düşme sonucunda kaburgalarında kırıklar ortaya çıkmış. Bu kırıklar sonucunda iç kanama meydana gelmiş. Kendisine bilgisayarlı tomogrofiler çektik. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda hem kanın boşaltılması hem akciğerin yeniden şişirilmesi bunun yanında kanama odağının durdurulması için 45 dakika süren bir operasyon uyguladık. Operasyon gayet başarılı sonuçlandı. Daha sonra kendisini yoğun bakım ünitesine aldık" dedi.

Haberin Devamı

BİR HAFTA ON GÜN İÇİNDE NORMAL HAYATINA DÖNMÜŞ OLACAK"

Erbil'in tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü belirten Halezeroğlu, "Genel durumu son derece iyi. Herhangi bir hayati söz konusu bulunmamaktadır. İçeride kanama tamamen durdurulmuş durumdadır. Yalnız üç kaburgasında kırık halen devam ettiği için kendisini sosyal hayata tekrar geri kazandırmak amacıyla yaklaşık 4-5 gün sonra küçük bir operasyon daha yapıp bu kemikleri onaracağız. Bir hafta on gün içerisinde de Mehmet Ali bey normal hayatına dönmüş olacak'' ifadelerini kullandı.

Birkaç gün sonra ünlü şovmenin ikinci bir operasyon geçireceğini söyleyen Halezeroğlu, Erbil'in bu operasyonun 3-4 gün sonrasında taburcu edileceğini belirtti.

23 EKİM TARİHLİ AÇIKLAMALAR

Haberin Devamı

Ünlü şovmenin kız kardeşi Prof.Dr. Yeşim Erbil ise durumun ciddiyetini koruduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Ağabeyimin yıllardır süren hastalığı damarlarındaki kanın plazma kısmının dokular içine sızması durumu. Sürekli aldığı özel serumlarla kontrol altındaydı. Aslında senelerdir bu çok ender hastalıkla mücadele içinde olmasına karşın hep duruma şükrederdi. Kaburga kırığı ve kanama çok ciddi bir travma oldu. Bu hastalık da şiddetli bir şekilde tetiklendi. Ağrısı kontrol altına alındığından ameliyat edilmeyecek. Genel durumu, solunumu, tansiyonu yoğun bakımda takip altında. Her şey yapılıyor. 24 saat ve 48 saatlik süreç çok önemli. Allah bize ve sevenlerine bağışlasın inşallah. Herkesten dua bekliyoruz.”

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde Erbil'i ikinci kez ameliyata alacaklarını açıklayan Jan Klod Kayuka ise son durumla ilgili şunları söylemişti: Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim.

"BİZİ BÖYLE BIRAKIP GİDEMEZSİN"

Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki sevgilisi Alisa Nasyaa, şovmenle birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak.

Haberin Devamı

Daha yazamayacağım o kadar şey var ki seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin."

BAKMADAN GEÇME!