Meghan Markle ve Prens Harry evleniyor... Meghan Markle kimdir? İşte törenin detayları

Güncelleme Tarihi:

Meghan Markle ve Prens Harry evleniyor... Meghan Markle kimdir İşte törenin detayları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 13:22

İngiliz kraliyet ailesinin gözde bekarlarından Prens Harry ile eski oyuncu Meghan Markle, bugün evleniyor. Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin birliktelikleri tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı.Peki Meghan Markle kimdir?

Haberin Devamı

Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi olan Meghan Markle, 4 Ağustos 1981'de dünyaya geldi ve Los Angeles'ın zengin bir bölümünde büyüdü. Hollywood'da özel bir ilkokula gitti ve erken yaşta cinsiyet eşitliği için kampanya yapmaya başladı. 2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak mezun oldu. Arjantin'deki ABD Büyükelçiliği'nde stajyer olarak çalıştı. Yolunun onu siyasete sürükleyebildiğini düşünmesine karşın, oyunculuk kariyeri kalkmaya başladığında rotasını değiştirdi. CSI: NY, CSI: Miami, Fringe ve Suits gibi dizilerde tanındı. Meghan Markle'nin Prens Harry ile olan birliği ilk evliliği değil. Eylül 2011'de film yapımcısı Trevor Engelson'la evlendi, ancak çift iki yıl sonra boşandı.

Haberin Devamı

Meghan Markle'i adını hayır işlerinde de sıkça duyurdu. Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gidiyor, menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla buluşuyor, yardım dernekleri için iş birliği yapıyor… Onun bu kadar hayırsever biri olması bir bakıma Prens Harry ile yollarının kesişmesini de sağladı. Söylentiye göre Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanışmış

BAKMADAN GEÇME!