Üstüne başına su gibi para harcadı!

Güncelleme Tarihi:

Üstüne başına su gibi para harcadı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 01, 2022 16:39

İngiliz kraliyet ailesine gelin gitmesi de sonra kocası Harry ile birlikte ayrılığı da olay olan eski oyuncu Meghan Markle, giyimine kuşamına bir yıl içinde kelimenin tam anlamıyla 'su gibi' para harcadı.

Haberin Devamı

'HOLLYWOOD'UN KRALÄ°YET AÄ°LESÄ°'
Üstelik de artık kraliyet ailesinin bir üyesi olmamasına ve çeşitli etkinliklere katılmamasına rağmen. Bu özelliğiyle de kendilerine takılan "Hollywood'un kraliyet ailesi" lakabını ne kadar hak ettiğini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Üstüne başına su gibi para harcadı

YILLARCA PEŞİNDE KOŞTUĞU ŞÖHRETE SONUNDA ULAŞTI
Yarışma hostesliğinden oyunculuğa geçen, sonra da rol aldığı Suits dizisiyle yıldızı parlayan Meghan Markle'ı tüm dünya Prens Harry'nin sevgilisi olduktan sonra daha fazla tanıdı. Bir başka deyişle gençlik yıllarında peşinden koştuğu şöhrete böylece kavuşmuş oldu Markle.

Üstüne başına su gibi para harcadı

Haberin Devamı

ÜNLÜ MARKALARDAN GİYİNİYOR
2018 yılında Prens Harry ile evlendikten sonra da giyimine kuşamına daha fazla para harcamaya başladı. İngiliz kraliyet ailesinin bir temsilcisi olarak katıldığı etkinliklerde ünlü modacıların imzasını taşıyan pahalı kıyafetler giyip, gösterişli takılar kullanmaya başladı. Görünüşe göre kıdemli kraliyet ailesi üyeliğinden ayrılıp Prens Harry ile birlikte artık ABD'de yaşaması da bu durumu değiştirmedi.

Â

Üstüne başına su gibi para harcadı

GEÇEN YILDAN DAHA FAZLA PARA HARCADI
Femail tarafından yapılan değerlendirmeye göre iki çocuk annesi Meghan Markle, 2021 yılı içinde kıyafetleri ve takıları için toplam 58 Bin Sterlin para harcadı. Bu gardırobu için geçen yıl yaptığı harcamadan yaklaşık 14 Bin Sterlin daha fazla. Aslına bakılırsa Meghan Markle, 2021 yılı içinde çok da fazla kamuoyu karşısına çıkmadı. Ancak gittiği az sayıdaki etkinlik sırasında giyimi kuşamı için kelimenin tam anlamıyla su gibi para harcadı. Markle'ın bu alanda geçen yılki harcaması ise 44 Bin 188 Sterlin olarak hesaplanmıştı.

Haberin Devamı

Üstüne başına su gibi para harcadı

KATE BÄ°R YILDA 48 BÄ°N STERLÄ°N HARCADI
Markle, bu özelliğiyle eltisi Kate Middleton'ı da geride bıraktı. Prens William'ın eşi olan ve her geçen yıl ön saflarda daha fazla görev üstlenen Middleton'ın 2021 yılındaki giyim kuşam harcaması ise 48 Bin Sterlin. Middleton, daha önce giydiği kıyafetleri farklı takı ve aksesuarlarla yeniden değerlendirmesiyle de biliniyor.

Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte Ä°ngiliz kraliyet ailesinin kıdemli bir üyesiyken gardırop harcamaları, kayınpederi Prens Charles'ın Cornwall Dükalığı bütçesinden karşılanıyordu. Fakat, Meghan ve Harry "finansal olarak bağımsız olmak" amacıyla aileden ayrılıp ABD'ye yerleÅŸtiÄŸinden bu yana böyle bir yardım alıp almadıkları açık deÄŸil. Bir iddiaya göre Sussex DüÅŸesi Meghan Markle, bazı ünlü moda firmalarıyla yaptığı anlaÅŸma gereÄŸi daha indirimli fiyattan kıyafet edinebiliyor. Ama bu konuda kesin deÄŸil. Bu arada Harry'ye anneannesi Ana Kraliçe Elizabeth ve kendi annesi Diana'dan da hatırı sayılır bir miras kaldığını da hatırlatalım. Bu arada Harry ile Meghan, bazı dijital yayın platformlarıyla milyon dolarlık anlaÅŸmalar da yaptı. 

Üstüne başına su gibi para harcadı

EN PAHALI KIYAFETE ELEÅžTÄ°RÄ° YAÄžMIÅžTI
Meghan Markle'ın 2021 yılındaki en pahalı kıyafeti, New York'ta katıldığı bir etkinlikte giydiği bordo renkli pantolon ceket takımdı. Markle'ın, tepeden tırnağa giyiminin ve aksesuarlarının değeri 8 Bin Sterlin'in üzerindeydi. Markle'ın, dar gelirli ailelerin yaşadığı bir semte yaptığı ziyarette giydiği bu kıyafet eleştiri konusu olmuştu.

Haberin Devamı

Üstüne başına su gibi para harcadı

TÃœM DÃœNYADAKÄ° KRALÄ°YET KADINLARINI GERÄ°DE BIRAKMIÅžTI
Meghan Markle, Prens Harry ile evlendiği yıl olan 2018'de giyimi- kuşamı için çok daha fazla para harcamış ve bu özelliğiyle Avrupa'nın tüm kraliçe ve prenseslerini açık ara geride bırakmıştı. O yıl Meghan Markle'ın gardırop harcaması 400 bin sterlini bulmuştu. UFO No More'un araştırmasına göre 2018'de, Markle'dan sonra ikinci sırada Danimarka kraliyet ailesinin gelini, Veliaht Prens Frederik'in eşi Prenses Mary yer almıştı. Mary'nin bir yıllık harcaması 88 Bin Sterlin olmuştu.

Üstüne başına su gibi para harcadı

BU ELBİSE ÇOK KONUŞULDU
2021 yılı içinde Meghan Markle'ın en çok konuşulan elbisesi Oprah Winfrey röportajında giydiği sağ omuzu beyaz çiçek desenli siyah elbise oldu. Hatta bu elbisenin, İngiliz kraliyet ailesine yönelik bir mesaj içerdiği de ileri sürüldü. Markle'ın 3 bin 300 sterlin değerindeki bu elbisesi ünlü Armani firmasının imzasını taşıyor. Hayranlarının gözünden kaçmayan ayrıntı ise elbisenin üzerindeki beyaz çiçek deseni.

Haberin Devamı

Üstüne başına su gibi para harcadı

'YENÄ°DEN DOÄžUÅžUN SÄ°MGESÄ°'
O desen beyaz bir lotus çiçeği. Bu çiçek Hindistan'da ve Hindu ikonografisinde yer alan bir sembol. İddialara göre Markle'ın bu kıyafeti gizli bir anlam taşıyor. Lotus çiçeği ruhsal aydınlanmayı, büyüyüp olgunlaşmayı ve yeniden doğuşu simgeliyor.

Üstüne başına su gibi para harcadı
YAKIŞTIRAN DA OLDU HİÇ BEĞENMEYEN DE
Markle'ın eşi Prens Harry ile birlikte, New York’taki Sea-Air-Space Museum’da düzenlenen 2021 Salute To Freedom Gala'da (Özgürlüğe Selam Galası) giydiği kırmızı elbise de çok konuşuldu. Markle'ın bu elbisenin vücut biçimine uygun olmadığını savunanlar çıktı. Bunun yanı sıra Markle'ın elbiseyi çok güzel taşıdığını ileri sürenler de oldu.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!