Mahsun Kırmızıgül hayranlarını üzdü

Güncelleme Tarihi:

Mahsun Kırmızıgül hayranlarını üzdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2015 09:58

BOLU’ya ’Mucize’ filminin gösterimi için gelen Mahsun Kırmızıgül kısa bir konuşma yapıp, programda olmasına rağmen imza dağıtmadan ayrılınca, hayranları hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

Bolu Dağı’nda bulunan Highway adlıalışveriş merkezine gelen Mahsun Kırmızıgül ile Ali Sürmeli ’Mucize’ filminin gösterimine katıldı. İmza günü ve söyleşi için günler öncesinden tanıtımlar yapılırken, alışveriş merkezinin içindeki sinemanın önünde platform kuruldu.

Mahsun Kırmızıgül hayranlarını üzdü


Yaklaşık 200 kişi Mahsun Kırmızıgül ve oyuncuları görmek için platformun önünde beklerken, Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli filmin gösterildiği salona girdiler. Filmi izleyenler karşılarında Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli’yi görmenin sevincini yaşadı. Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli izleyicilerle kısa süre sohbet ettikten sonra söyleşi ve imza günü için platformun bulunduğu alana giderken, sevgi gösterilerinde bulunan hayranlarını selamladılar.

Mahsun Kırmızıgül hayranlarını üzdü

Haberin Devamı

Filmin Avrupa’nın bazı kentleriyle Türkiye’de gösterime girdiğini belirten Mahsun Kırmızıgül, "Filmi şu ana kadar 3 milyon kişi izledi. Film artık bizden çıktı ve artık bu filmin sahibi sizsiniz. Çok teşekkürler" dedi.

Mahsun Kırmızıgül hayranlarını üzdü


Yaklaşık 4 dakika sahnede kalan Mahsun Kırmızıgül’ün kısa konuşmasının ardından gideceğini söylemesi, hayranlarını şaşkına çevirdi. Filmin broşürlerini ünlü sanatçıya imzalatmak ve söyleşide sohbet etmek için bekleyen hayranları Mahsun Kırmızgül’ün apar topar gitmesinin şaşkınlığını yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!