Magazin Konseyi

Güncelleme Tarihi:

Magazin Konseyi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 15:50

Magazin dünyası üç popüler erkeğin düğün törenlerine kilitlendi... Mahsun Kırmızıgül avukat sevgilisi Ece Hanım’la Los Angeles’ta, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti Paris’te, Kenan İmırzalıoğlu-Sinem Kobal ise Cunda’da yapacakları düğünle peşpeşe evliliğe adım atacaklar... Kelebek yazarları Melike Karakartal, Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk’ten oluşan Dört Benzemez ekibi, hem çiftleri hem düğünleri masaya yatırdı...

Haberin Devamı

Magazin Konseyi

 

İNENLER ÇIKANLAR

Hüsnü Şenlendirici (İndi)

Magazin Konseyi

Onur Baştürk: Çünkü Deniz Seki kitabında “yanlış adamlar” diye onu ima etmiş olsa da “yeter artık” diye isyan etmemeliydi. Çünkü bir zamanlar sevdiği kadın hâlâ hapiste ve o bile buna rağmen Hüsnü kadar isyan etmiyor.
Melike Karakartal: Deniz Seki konusunda artık hiçbir laf etmese daha iyi olacak. Hoş, laf etmese de mazisinden kurtulması mümkün değil, onu maalesef müziğiyle hatırlamıyoruz artık. Aynı konuyla gündeme gelip kadınları bir daha kızdırmak yerine hiç yorum yapmasa daha isabet.
Ömür Gedik: Sağlam bir müzisyenken, kendi sazında dünya markasıyken ve son albümü çok iyiyken eski ilişkisiyle gündeme gelmeye devam etmemeliydi...
Cengiz Semercioğlu: Hüsnü’nün söylediği bir şey yok ama söyleme çabası bile yetiyor tepki görmesine... Katılıyorum, bu konuda susmalı, her zaman ve daima...

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe (İndi)

Magazin Konseyi

Onur Baştürk: Tam da 14 Şubat reklamıyla turnayı gözünden vurmuşken geçmişte attığı Hitler tweet’i hatırlandı ve olanlar oldu. Çıkışa geçmişken, bir anda durdu yükselişi. O yüzden bana göre haftanın ortada kalanı.
Ömür Gedik: Geçmişte yaşanan talihsiz açıklamasının bu güzel reklama gölge düşürmesi üzücü. Ama şu da bir gerçek ki bu sayede reklamın izlenme oranı katlandı...
Cengiz Semercioğlu: Kime karşı söylenirse söylensin nefret söyleminin affedilir bir yanı yoktur... Yıldız da affedilmeyecek, Nihat Doğan da... Ünlüler ağızlarından çıkanı kulaklarının duymasını öğrenecek. Ben burada Turkcell’i alkışlıyorum, tepkilere kulak tıkamadığı için..
Melike Karakartal: Yıldız bazen olacakları hesap edemiyor. Bu hayatta en büyük çıkışlar da, inişler de adımlarını hesap edemeyenlerden geliyor. Yıldız Tilbe’ye dair genel hissim bu, sırf bu haftaya mahsus değil. Ama çok seviyorum, o ayrı mesele.

Haberin Devamı

Burcu Biricik (Çıktı)

Magazin Konseyi

Melike Karakartal: Son dönemin en iyi kadın oyuncularından biri. Dizi oyuncuları son dönemde hep aynı mimiklerle oynuyorlar. Sanki bir kalıp var ve erkeğiyle kadınıyla herkes kendini aynı kalıba sokup aynı kişiyi oynuyor gibi geliyor bana. Burcu bu anlamda diğerlerinden sıyrılıyor. Yetenekli.
Onur Baştürk: Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteriyle haftanın en sivrilen ekran yüzü oldu, herkes Hülya’nın fettanlığını konuştu.
Cengiz Semercioğlu: Hayat Şarkısı iyi başladı. Bence sadece yükselen Burcu değil, partneri Birkan Sokullu da...
Ömür Gedik: Güzel kız, yetenekli kız. Konusuyla zaten ilgi toplayan diziye ayrı bir tat kattığı için.

Haberin Devamı

EN SEKSİ

Ömür GEDİK

Asla deme Mahsun!

Çift için değil ama düğünleri için en seksi diyebilirim... Bu üç düğün arasında favorim Mahsun Kırmızıgül’ün düğünü. Bundan önceki ilişkilerinde nikahtan kaçan, bir erkeği nikah masasında görmek ‘asla asla deme’ cümlesinin hayattaki karşılığı... Bir erkeği nikah masasına oturtmak bile, o ilişkiyi seksi yapmaya yeter...

Magazin Konseyi


Onur BAŞTÜRK

Kıvanç’la Başak seksi...

Düğünü olacak popüler çiftlerden Kıvanç ve Başak seksi, çünkü...
* Uzun süredir beraberler. Çok iyi anlaşıyorlar, uyumlular...
* Birbirlerine eşit duruyorlar. Birbirlerini ezmiyorlar. Başak kendine özgü, meslek sahibi bir kadın. Kıvanç’ın yanında güçlü duruyor, ezik değil. Kıvanç da onu ezmiyor, ona karşı hep saygılı.
* Birbirlerini besliyorlar...

Haberin Devamı

Magazin Konseyi

 

Melike KARAKARTAL

Sinem’e yakıştı

Bana göre en seksi çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti... Sebebine gelince, biraz kadın yönünden bakıyorum meseleye.
Zamanında, Arda ile birlikteyken Sinem’e çok haksızlık edildiğini düşünüyorum. Şimdi Sinem doğru ilişkiyi bulmuş olmalı ki, daha az yıpranıyor. Kenan’la da birbirlerine çok yakışıyorlar. Favorim onlar...

Magazin Konseyi

Cengiz SEMERCİOĞLU

Kenan-Sinem

Bu üçlü içinde en seksi çift kesinlikle Kenan ve Sinem...
Çünkü seksi olmak içinde popülerliği de fazlasıyla barındıran bir şey... Her ne kadar Sinem’in son yıllarda ekranda reytingi yüksek bir işi olmasa da, Kenan’ın reytingi ikisine de yeter...

 

Haberin Devamı

EN COOL

Beren Saat-Kenan Doğulu

Beren Saat-Kenan Doğulu: İki taraf da kendi işinde gücünde, iki taraf da popüler... Los Angeles-İstanbul hattında kendi dünyalarında salınıp duruyorlar.

Magazin Konseyi

Didem Soydan- Can Bonomo

Didem Soydan-Can Bonomo: İkisi de dövmeli, daha ne olsun?

Magazin Konseyi

 

Gupse Özay-Barış Arduç

Haklarında çıkan onca “Ayrılmışlar, zaten hiç yakışmıyorlar” yorumlarına inat hâlâ beraber olmayı başardıkları için... 

Magazin Konseyi

TEN UYUMU

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin

Ayrı ayrı zaten seksilerdi, albenileri vardı. Yan yana geldiler, albeni katsayısı daha da yükseldi. Bir de onlarınki reklam filmiyle tescillenmiş bir seksilik. Dahası, ten ve saç renklerinin getirdiği “kardeş” uyumu da ayrı bir seksilik unsuru katıyor ikisine...

Magazin Konseyi

Burçin Terzioğlu-İlker Kaleli: 

Kısa boylu çiftler de seksi olurun kanıtı olan ikili! Aralarındaki çekim bin kilometre öteden beri seziliyor ayrıca. Bu da onları seksi kılıyor.

Magazin Konseyi

HAFTANIN ARDINDAN

Melike KARAKARTAL

Sevgililer Günü 

Sevgililer Günü ile ilgili herhalde bugüne kadar sektirmeden sekiz yıl yazmışımdır ve genelde “tüketim dünyasının ürünü efendim bunlar” demişimdir.
Bu yıl ben başka bir şey diyeceğim ve hatta “Efendim Sevgililer Günü tüketimi artırmak için icat edilmiştir, öyledir böyledir” diyeni odunla kovalarım.
Mis gibi gün işte, stresli, sıkıntılı hayata bir akşam bir mola!
Kutlayın kardeşim, kutlayın.
Sarılın birbirinize, öpün, aşkınızı kutlayın.
Eğer ilişkiniz monotonlaştıysa, birbirinize özenli davranmayı bıraktıysanız biraz ilk günlerdeki gibi olmayı deneyin.
Güzel bir yemek yiyin, yemekleri önünüzden kaçırıyorlar gibi ağzınıza tıkıştırmayın, ne bileyim, birbirinizin karşısında kırım kırım kırılın, güzel şeylerden bahsedin.
Zaten hayat yeterince can sıkıcı, ben bundan sonra Anneler Günü’ymüş, Sevgililer Günü’ymüş, bilmem neymiş, bana güzel bir şeyi kutlama fırsatı veren hiçbir güne karşı olmayacağım.

INSTAGRAM KARE AS

MERYEM UZERLİ 

Meryem Uzerli’nin kızı Lara’yla olan fotoğrafını bu kez “ucundan” paylaşması. Malum, Lara’nın yüzünü göstermiyor Uzerli, ama bu kez kızının gözlerini paylaştı sevenleriyle! (Cengiz Semercioğlu)

Magazin Konseyi

BURCU ESMERSOY

Burcu Esmersoy’un profili son derece izlenesi.
Fotoğraf konusunda iddialı değil bu haftalık ama en azından “Ay aşırı güzelim”ci ünlüler arasında Burcu bu paylaşımıyla parıl parıl parlıyor. The Jinx’i izlemiş, tavsiye ediyor. Ben de ediyorum... (Melike Karakartal)

Magazin Konseyi

ÖZCAN DENİZ 

Özcan Deniz’in Apple Music’e verdiği destek pozu. Hem müziği bıraktım de, artık tamamen sinema yapacağım. Sonra kalk Apple Music’e destek at. Çelişki pozu diyoruz biz buna!
(Onur Baştürk)

Magazin Konseyi

ViLDAN ATASEVER

Vildan Atasever’in havaalanı paylaşımı...
Havaalanında ayakları bavulun üzerinde George Orwell’ın 1984 adlı kitabını okuyarak verdiği pozla “her yerde kitap okuyun” mesajı verdiği için...
(Ömür Gedik)

Magazin Konseyi


 

HAFTANIN FİLMİ 

Tim Miller imzalı Marvel filmi Deadpool bugüne dek izlediğim en edepsiz, en matrak, en sağlam süper kahraman filmlerinden biri.
Senaryo, diyaloglar, göndermeler efsane. Başrol Ryan Reynolds’ı şahane oynamış. Film sonrasında yazılar akmaya başladı, bitti diye koltuktan kalkmayın, iki ek sahne var, kaçırmak olmaz.

Magazin Konseyi


ÜNLÜLERİN SIRADAN DÜĞÜNLERİNE KARŞI 5 ALTERNATİF DÜĞÜN TÖRENİ

ÖMÜR GEDİK

Bizim ünlüler çok sıradan... Ya Paris’te evleniyorlar ya Los Angeles’ta...
Oysa çok daha renkli, çok daha sıra dışı törenlere imza atabilirlerdi...
İşte Ömür Gedik’in 5 çılgın düğün önerisi...
1- PERİLİ KÖŞKTE DÜĞÜN
Korku adrenalin demek, heyecan demek. Perili Köşk’te korku filmi izledikten sonra evlenmek de düğüne heyecan katar. Dünyanın en ürkünç perili köşkü olarak bilinen İngiltere’deki Tutbury Köşkü’nde hayalet avcıları eşliğinde Ortaçağ düğünü yapılabilir.

Magazin Konseyi


2- BUNGEE JUMPING DÜĞÜNÜ
Bungee jumping yaparak evlenen çiftlerin sayısı artıyor. Evlenmek bir yerde de en azından o an için ayakları yerden kesmek, havalarda uçmaksa, neden olmasın?

Magazin Konseyi


3- SUALTINDA EVLENİN
Sualtı düğünleri bir süre sonra sıradanlaşacak. Farklı kılmak için Kızıldeniz, Hawaii, Mauritius ya da Maldiver’lerde sualtı düğünü yapmak tercih edilebilir. Paramız yetmez derseniz burnumuzun dibindeki denizler de bir seçenek.

Magazin Konseyi


4- EVEREST’İN TEPESİ
Bu yıl izlediğimiz Everest faciasını anlatan filmden sonra cesaret edebilirseniz harika bir seçenek aslında. Zirveye çıkmak da inmek de zor, üstelik zirvede az vaktiniz oluyor. Ama değer mi, değer...

Magazin Konseyi


5- BARINAKTA DÜĞÜN
Hayvansever ve sokak hayvanlarının hakkını koruyanlara tavsiyem düğünlerini barınakta yapmaları. Gelen hediyeler, paralar, pulların sokak hayvanları için kullanılması şartını da koyarak tabii. Düğün dediğin bir işe de yaramalı.

Magazin Konseyi

Melike KARAKARTAL

Görgüsüzlük olmasın yeter

Valla benim “çılgın” düğün önerilerim mekandan bağımsız. Öyle “Bahama’da evlenin” türü değil en azından.
Şöyle ki...
* Düğüne gelen kızların aşırı süslü ve abartılı kıyafetler giymedikleri... Aşırı makyaj yaparak kendilerini karikatüre döndürmedikleri... Saçlarını aşırı maşalamadıkları... “Kalıp topuz” yaptırmadıkları...
Yani güzel olacağım diye kendilerini normal hallerinden daha çirkinleştirmedikleri bir düğün çılgın olur...
* Kabul edelim, bir düğüne davetli insanların çoğu “ayıp olmasın” diye geliyor. Yani ortada bir düğün olmazsa kimseye de ayıp olmaz. Evlenirsiniz, aile içinde kutlama yaparsınız...
Tamam, illa el alemi eğlendireceğim, şov yapacağım, Boğaz’da havai fişek patlatıp “Gö-gö-gö-gö-görgüsüz şov” eşliğinde kuşların ödünü patlatacağım diyorsanız, o ayrı.
Bence düğün için harcayacağınız o saçma sapan parayı vadeli hesaba koyun, ileride çocuğunuzu okutursunuz.

ÇAPRAZ ATEŞ

Bu ilişkide kim haklı?
Kaan-Kıvılcım-Seçkin

Onur BAŞTÜRK

Bu üçlüde haksız olan yok. Herkes kendine göre haklı. Seçkin kendisini aldatmasına rağmen kocasını hâlâ seviyor. Açıklamalarından bunu anlıyoruz. Kaan ve Kıvılcım ise birbirine aşık. Daha geçenlerde arabada pozlandılar muhabirler tarafından. Yani olayların ayyuka çıkmış olması dahi onları durdurmuyor. Aşk böyle bir şey işte, engel tanımaz. Aşka “haksız” da diyemezsin. Ama galiba bu üçlüde ben oyumu “aşk”tan yana kullanıyorum. Çünkü Kaan, Kıvılcım’la olan aşkını içine gömüp Seçkin’le yoluna devam etse dahi ileride acı çekecek. Hem kendisi hem Seçkin. Zorlama olacak yeniden başlamaları...En azından bana öyle geliyor. 

Magazin Konseyi

Cengiz SEMERCİOĞLU

Peki Kaan, Kıvılcım’la olan aşkını içine gömmesin, yaşasın...
Yarın öbür gün başkasına olan aşkını da gömmesin, Kıvılcım’ı bırakıp onu da yaşasın...
Bu kadar basit mi?..
Aile, çoluk çocuk denilen kavramlar sosyal medyada birilerini like etmeye benzemez sevgili Onur...
Kaan ve Seçkin’in bir evlilikleri ve bu evlilikten biri çok daha küçük iki çocukları var... Elbette evlilikler biter, elbette boşanmış çiftlerin çocukları da büyür...
Ama aşkı kutsarken, aileyi yok saymak da olmaz...
O yüzden ben Seçkin’i haklı görüyorum bu ilişkide...

Magazin Konseyi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!