Linet: Bir çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Linet: Bir çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:24

Ünlü şarkıcı Linet, dünya evine girmeyi planladığı Fransız nişanlısı Laurent Zalmonovic ile birlikte bebek hayali kurduklarını söyledi. Peki; Linet kimdir? İşte Linet’in bebek hayallerine ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

Bir süredir Fransız nişanlısı Laurent Zalmonovic ile yaşadığı aşkla gündeme oturan ünlü şarkıcı Linet, nişanlısının aldığı 400 bin euroluk otomobil ile konuşuluyordu.

Linet, “Bebek düşüncemiz var. Henüz bir yıldır birlikteyiz, hayat ne gösterir bilmiyoruz ama şu an mutlu giden bir ilişkimiz var. Bir çocuğumuzun olmasını da çok istiyoruz” diye konuştu.

Linet: Bir çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz

Linet kimdir?

Tam ismi ile Linet Menaşi, 5 Mart 1975 yılında İsrail’de dünyaya geldi. İsrail'de doğup büyümüştür. Annesi bir dönemlerin önemli Türk Sanat Müziği şarkıcılarından olan Bursalı Leyla Özgecan (gerçek ismi: Leya Bonana), babası ise İstanbullu Şumuel Menaşe'dir. 10 yaşında ilk albümünü İsrail'de yapan Linet, 1993 yılında Ani Ana isimli şarkı ile Eurovision Şarkı Yarışması İsrail elemelerine katılmıştır. Türkiye'deki ilk albümü 1995 yılında yayınlanmıştır. Türkçe ve İbranice'nin yanı sıra Arapça ve İngilizce şarkılar da söylemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!