Linet, yeni otomobili ile gezerken görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Linet, yeni otomobili ile gezerken görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 20:22

Ünlü şarkıcı Linet, sevgilisinin hediye ettiği otomobilin için “Müşterek hayat hediyesi.” dedi. Yeni otomobili ile gezen Linet, önceki akşam İstinye Park’ta görüntülendi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Şarkıcı Linet, bir süredir Fransız sevgilisinin hediye ettiği 400 bin euroluk otomobili ile gündemden düşmüyor.  Linet, 400 bin euro’luk otomobiliyle ilgili, “Ben görmemiş değilim... Sevgilim Laurent Zalmonovic’in aldığı otomobil doğum günü hediyesi olarak görülmemeli. Bu araba evlilik, müşterek hayat hediyesidir” diye konuştu.

Linet, yeni otomobili ile gezerken görüntülendi

Linet kimdir?

Tam ismi ile Linet Menaşi, 5 Mart 1975 yılında İsrail’de dünyaya geldi. İsrail'de doğup büyümüştür. Annesi bir dönemlerin önemli Türk Sanat Müziği şarkıcılarından olan Bursalı Leyla Özgecan (gerçek ismi: Leya Bonana), babası ise İstanbullu Şumuel Menaşe'dir. 10 yaşında ilk albümünü İsrail'de yapan Linet, 1993 yılında Ani Ana isimli şarkı ile Eurovision Şarkı Yarışması İsrail elemelerine katılmıştır. Türkiye'deki ilk albümü 1995 yılında yayınlanmıştır. Türkçe ve İbranice'nin yanı sıra Arapça ve İngilizce şarkılar da söylemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!