Leyla Lydia Tuğutlu bilinmeyenlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Leyla Lydia Tuğutlu bilinmeyenlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 14:14

Leyla Lydia Tuğutlu, Kanal D’nin yeni romantik komedi dizisi “Tatlı İntikam” ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide şımarık ve güzel Pelin’i canlandıran Tuğutlu, rol arkadaşı Furkan Andıç’la büyük bir uyum yakaladıklarını söylüyor: “Furkan’la çok mutluyuz ve iyi çalışıyoruz. Karakter olarak çok benziyoruz. İkimiz de çok disiplinliyiz, gülmeyi seviyoruz ve komiğiz. Çok iyi bir yol arkadaş oldu benim için.”

Haberin Devamı

* “Kiralık Aşk” dizisinden “Tatlı İntikam” için mi ayrıldınız?
- “Kiralık Aşk”a zaten konuk oyuncu olarak girdim. İz, şimdiye kadar oynamadığım bir karakterdi. Konuk oyunculuğun hiç bu kadar uzun süreceğini de düşünmemiştim. Karakterim çok büyük ilgi gördü. “Tatlı İntikam” için teklif gelince, diziden ayrıldım. Ama muhtemelen teklif gelmeseydi, “Kiralık Aşk”a birkaç bölüm daha devam ederdim.

* “Tatlı İntikam” dizisinde genç ve güzel Pelin olarak izleyici karşısına çıktınız. Biraz da sizden dinleyelim Pelin’i?
- Pelin, prenses gibi büyümüş, şımarık olduğunun hiç farkında değil. Pelin’in hayatta her şey istediği gibi gitmiş. Evi, arabası alınmış. Pelin’in annesi ve babasının arasında bitmeyen bir aşk var. Pelin de babası gibi bir adam arıyor aslında. Tolga’nın o adam olduğuna çok inanıyor. Ancak ikisi de çok zıtlar. Pelin bağlı, diğeri özgür bir adam.

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu bilinmeyenlerini anlattı



* Pelin’in nişanlısı Tolga, evlendikten hemen sonra bir aylığına Avrupa Kupası için yurtdışına gitmek istiyor. İyi ki evlenmemiş Pelin, Tolga ile...
- Öyle erkekler, gerçek hayatta var. Öyle ilişki yaşayan çiftler de var, birbirlerinin hayatına müdahale etmeyen... Ama Pelin öyle bir kız değil. Çok sevgi ve ilgi isteyen bir kız.

* Siz de öyle biri misiniz?
- Evet. Benim için çok büyük şeyler değil ama ilgi, sevgi ve bağlılık önemlidir.

* “Tatlı İntikam”ı kendi kariyerinizde nasıl bir yere koyuyorsunuz?
- Bu dizinin benim için doğru tercih olduğunu düşünüyorum. İyi ki ‘evet’ demişim. Oyunculuk anlamında da başka bir tür oynamış oldum. İlk komedi deneyimim “İçimdeki Ses”ti. Böyle bir dizi istiyordum. Doğru zaman da doğru iş geldi.

Leyla Lydia Tuğutlu bilinmeyenlerini anlattı



ROMANTİK KOMEDİ SAÇMALAMA ÖZGÜRLÜĞÜ TANIYOR

* Romantik komedide oynamak nasıl bir duygu?
- Jennifer Aniston ve Cameron Diaz gibi isimlerin yer aldığı romantik komedileri yıllarca izledim ve birinin içerisinde yer almayı çok istiyordum. Çünkü romantik komedi, saçmalama özgürlüğü tanıyor oyuncuya ve bu da çok güzel bir avantaj.

* Rol arkadaşınız Furkan Andıç ile nasılsınız?
- Çok mutluyuz ve iyi çalışıyoruz. İkimiz de oyunculuk dersi alıyoruz. İlk olarak orada tanıştık. İlk tanıştığımız da yabancılık çekmediğim nadir insanlardan. Karakter olarak çok benziyoruz. İkimiz de çok disiplinliyiz, gülmeyi seviyoruz ve komiğiz. Hiç sıkıntı yok. Çok iyi bir yol arkadaş oldu benim için.

* Dizinin önümüzdeki bölümlerinde neler olacak?
- Tankut’un bir şartı var. Eğer Pelin onu kabul ederse gelişen olayları göreceğiz. Tankut tatlı tatlı intikamını alacak.

* Pelin ile Tankut yeni bir gençlik idolü olur mu?
- Olsunlar, çok da sevinirim. İnsanlar yeni yüzler ve yeni şeyler arıyor. Bizimle beraber bunun heyecanını yaşamaları çok güzel. Dizinin yeni bölümlerini merak ediyorlar, internette yorumlar yapıyorlar. Her şey çok güzel gidiyor.

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu bilinmeyenlerini anlattı


Oyuncu olmasaydım müzikle ilgilenirdim

* Oyunculuğun dışında müzisyen kimliğiniz de var... Şarkı da söylüyorsunuz değil mi?

- Müzik eğitimim var ama müzisyenim diyemem. Küçük yaşta piyano çalmaya başladım. Konservatuvarda piyano, solfej eğitimi aldım. Orası çok disiplinliydi ve bana ağır gelmişti. Ortaokuldaydım ve okuldan çıkıp oraya gidiyordum. Gece geç saatlerde eve dönüyordum. Bu beni yoruyordu. O yüzden bırakmak istedim. Tam ergenlik dönemime denk geldi. Ardından Anadolu lisesindeyken, modellik yapmaya başladım. Sonra Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katıldım ve birinci oldum. Bu yarışma, bana oyunculuk kapılarını açtı. Şarkı söylemek gibi bir iddiam ise yok. Kulağım var ama çok iyi sesim olduğunu düşünmüyorum. Bu arada dizilerde şarkı söylemek şu sıralar popüler. Önümüzdeki bölümlerde belki söyleyebilirim.

* Oyunculuk yapmasaydınız neyle uğraşırdınız?
- Müzikle alakadar olurdum. Daha geri planda kalırdım. Başarılı olmak için çabalardım. Ünlü olmak benim için çok önemli değil. Esas olan yaptığım işi, bana verilen görevi en iyi şekilde yapabilmek.

* Peki hayatındaki insanlar için ne kadar önemli ünlü olman?
- Çok fazla takılmıyorlar. Bu da benim işime yarıyor. Ayağımın yere çok daha sağlam basmasına neden oluyor. Ailem her zaman bana destek olmuştur ama çok fazla büyütmemiştir yaptığım işi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!