Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Leyla Bilginel'in hayatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında Leyla Bilginelin hayatıyla ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2021 14:36

Leyla Bilginel sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme geliyor. 2018 yılında dang humması nedeniyle zor günler geçiren Leyla Bilginel, sosyal medyadan yardım istemişti. Peki, Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Leyla Bilginel'in hayatıyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümü mezun oldu. Bilginel soyadıyla tanınan oyuncunun asıl soyadı "Kömürcü"dür ancak mahkeme kararıyla değiştirdi. 
Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk vatandaşıdır. Oğlunun adı Serkan Kayra'dır.

Haber spikeri olarak iş yaşamına başlayan Leyla Bilginel daha sonra bambaşka bir kariyer adım attı. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, iki yıl devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi de aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

2013 yılında "Sevme Yanarsın" adlı tiyatro oyununda görev almıştır. Charles Dyer'in "Taşralı" oyunundan esinlenerek Özdemir Çiftçioğlu tarafından sahneye konulan "Sevme Yanarsın" oyununda Leyla Bilginel, Onur Şenay ve Genco Çağlar ile birlikte sahneye çıktılar.

Haberin Devamı

2014 yılında Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yı da yanına alarak Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kurdu. Leyla Bilginel, 2007 yılında Amerika'daki bir sperm bankasında geçirdiği küçük operasyon sonucu hamile kalmıştı. Daha önce hiç evlenmeyen Leyla Bilginel, bu dönemin evliliklerine inanmadığını dile getirmişti.

2018 yılında dang humması nedeniyle zor günler geçiren Leyla Bilginel, sosyal medyadan yardım istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!