Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde Karun'dan Polat'a büyük tuzak!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusunun son bölümünde Karundan Polata büyük tuzak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 10:18

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Kurtlar Vadisi Pusu hayranları dün akşam yayınlanan son bölümü adeta soluksuz izledi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Karun, Armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi dün yayınlanan 300.bölümü ile sezon finali yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Polat Alemdar, sevdiklerini ve dostlarını toprağa gönderen Gölge’den intikamını almayı başarabilecek mi? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları...

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi’nin büyük düğümü Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur.

Haberin Devamı

Gölge’nin de katılımıyla Yüce Konsey toplanır ve Gölge’yle ilgili son karar verilir. Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Fehmi, Yusuf, Kenan ve Zeynep’i tekne yolcuğunda bekleyen sürpriz son ne olacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

 

 

 

Kurtlar Vadisi Pusunun son bölümünde Karundan Polata büyük tuzak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!