Koronavirüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 09:38

Koronavirüse yakalanan oyuncu Okan Karacan hastaneye kaldırıldı. Oyuncu Okan Karacan kendini kötü hissedince Covid 19 testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan Karacan'ın tedavisine evde başlandı.

Haberin Devamı

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Okan Karacan "Çok dikkatli olun lütfen. Tedbiri elden bırakmayın. Çok yorucu bir hastalık. İyi olup hayatımıza devam etmemiz gerekiyor. Allaha emanet olun. Dua istiyorum bol bol" şeklinde konuştu.

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu 44 yaşındaki Okan Karacan, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. 3 gündür karantinada olduğunu belirten Karacan, tedavisinin hastanede devam edeceğini açıkladı. Karacan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında, "Maalesef testim pozitif. Bundan sonraki süreç hastanede geçecek. Genel olarak kendimi iyi hissediyorum ama gerçekten ağır bir durum. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi. Ayrıca Okan Karacan yaptığı paylaşımda kısa bir video da kullandı. Özel kıyafetler giymiş sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilen Karacan, "Kendimi iyi hissetmediğim için hastaneye gidiyorum. Sağ olsun sağlık görevlileri geldi aldılar beni" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı

"DUA İSTİYORUM BOL BOL"

Sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Okan Karacan, "Herkese merhaba, nefes darlığım ve ağrılarım devam ediyor ama emin ellerdeyim. Bütün doktorlarıma teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu hastalığı yenip aranıza tekrar kavuşacağım. Hepinizi çok seviyorum. Arayan, soran herkese teşekkür ediyorum. Çok dikkatli olun lütfen. Tedbiri elden bırakmayın. Çok yorucu bir hastalık. İyi olup hayatımıza devam etmemiz gerekiyor. Allaha emanet olun. Dua istiyorum bol bol" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı
MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLDU

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Karacan yıllardır şikayetçi olduğu fazla kilolarından bir yıl içerisinde kurtuldu. 2016'da mide küçültme ameliyatı olan Karacan 1 yılda tam 60 kilo verdi. Karacan, nasıl zayıfladığını anlattı.

Haberin Devamı

'Ayakkabılarımı bile bağlayamıyordum'

140 kiloya ulaştıktan sonra ameliyat kararı alan Okan Karacan, "Ayakkabılarını bile eğilip bağlayamayan birisiydim. Eşim Zeynep 7 aylık hamile iken benim obezite cerrahisi ile zayıflama olayım gündeme geldi. Önce korktum, oğlumu kucağıma alayım dedim ama sonra doktorlar 'Alican seni daha sağlıklı görsün, şimdi ameliyat olmanda fayda var' deyince ameliyat oldum" diye konuştu.

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı

Yaşam tarzını baştan aşağı değiştirdi

Ameliyat sonrası 1 yılda 60 kilo vererek 80 kiloya düşen Okan Karacan, yaşam tarzını da baştan aşağı değiştirdiğini söyledi. Okan Karacan, "Şu an 80 kiloyum. Arabayı çıkardım hayatımdan. Toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Çok sosyalleştim. Hızlandım, yürüyorum" dedi.




BAKMADAN GEÇME!