Kobra Murat kimdir, gerçek adı ne? İşte Kobra Murat'ın hayatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kobra Murat kimdir, gerçek adı ne İşte Kobra Muratın hayatıyla ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2020 12:37

Kobra Murat ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile bilinen Kobra Murat sabah kuşağı programına konuk oluyor. Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Peki Kobra Murat kimdir, nereli? İşte hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Kobra Murat merak edilen isimler arasında yerini aldı. Televizyon izleyicileri sanatçı ile ilgili bilgileri araştırılıyor. Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi.

KOBRA MURAT KİMDİR?

Murat Divandiler namı diğer Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan’dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007’de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.

Haberin Devamı

Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!