Kıvanç Tatlıtuğ'dan Başak Dizer'e destek

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğdan Başak Dizere destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 15:30

Stilist Başak Dizer ve modacı Deniz Marşan, Nişantaşı’nda ‘Room+Rumours’ adlı bir mağaza açtı. Önceki akşam düzenlenen açılış davetine başta Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Mağazanın konseptinden bahseden Dizer, “Biz farklı bir konsept oluşturmaya çalıştık. Burası insanların hem alışveriş yapacağı hem de oturup keyifli zaman geçirebileceği bir yer oldu” dedi. Açılışa yönetmen Ali Bilgin’le katılan Kıvanç Tatlıtuğ da eşi adına mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğdan Başak Dizere destek


Evlilik yıldönümlerinde eşine Paris’ten ev aldığı haberleri hakkında konuşan Tatlıtuğ, “Biz evliliğimizi oldukça mütevazı yaşamaya çalışıyoruz. Haber yalanlamaktan sıkıldım. Kendi aramızda bir kutlama yaptık” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğdan Başak Dizere destek


“Cesur ve Güzel” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan oyuncu, bu yeni proje hakkında, “Biz bir çocuk büyütüyoruz aslında. Ortada bir reyting pastası var, herkes bundan faydalanacak. Umarım herkes çok beğenir” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğdan Başak Dizere destek

Begüm Kütük, eşi Erdil Yaşaroğlu’nun doğum gününü bir sürprizle kutladı, söndürmesi için ona mekandaki dekoratif mumu uzattı. Yaşaroğlu, mumu alkışlarla söndürdü.

BAKMADAN GEÇME!