Kerem Bursin'in kaslı pozuna Hande Erçel'den emojili yorum!

Güncelleme Tarihi:

Kerem Bursinin kaslı pozuna Hande Erçelden emojili yorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2020 10:50

Aynı dizide rol alan Kerem Bursin ile Hande Erçel, son derece uyumlu bir ikili oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle etkileşimde olan ikiliden Kerem Bürsin kaslarını sergilediği bir paylaşımda bulundu. Bu kareye Erçel ise tepkisiz kalmadı.

Haberin Devamı

'Sen Çal Kapımı' adlı dizide oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsinson dönemlerde sık sık gündeme geliyor. Dizideki performansları ve uyumlarıyla kendilerinden söz ettiren Kerem Bürsin ve Hande Erçel, sosyal medya üzerinden de bu uyumu gösterdikleri paylaşımlarda bulunuyor.

Özellikle dizi çekimi sırasında yaptıkları paylaşımlarla takipçileriyle etkileşim halinde olan ikiliden Kerem Bürsin, spor salonunda çalışma yaparken çekilmiş bir karesini paylaştı ve kaslarını ortaya çıkardı.

Kerem Bursinin kaslı pozuna Hande Erçelden emojili yorum

Hande tepkisiz kalmadı

Bürsin’in bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni gelirken yapılan yorumlar arasında Hande Erçel’in de bulunması dikkat çekti. Erçel dizideki partnerinin bu karesine emojilerden oluşan bir yorumda bulundu.

Haberin Devamı

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında son dönemlerde sık sık aşk iddiası çıkıyor. Öyle ki Erçel ve Murat Dalkılıç aşkının bitme sebebi olarak Kerem Bürsin gösteriliyor.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!