Kerem Bürsin ile bi’deneyim kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Kerem Bürsin ile bi’deneyim kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 15:32

Son dönemde aralarında Jennifer Lopez, George Clooney, Robert Downey Jr. İspanya Milli Takımı, Game of Thrones'un yazarı George Martin,Kobe Bryant ve daha pek çok dünya yıldızının bizzat kampanya açarak destek verdiği "Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi", Türkiye’de ilk kez Kerem Bürsin’in başlattığı bi’deneyim kampanyası ile hayata geçiyor.

Haberin Devamı

Birkaç gündür hayranlarına çağrıda bulunan Kerem Bürsin, “Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Hareketi”ne dünyada destek veren pek çok ünlüden sonra Türkiye’de öncülük edecek ilk kampanyayı bi’deneyimüzerinden başlattığını duyurdu. Kerem Bürsin’in yaptığı destek çağrısında, AÇEV’in hem kırsal alanlarda hem de kentlerin göç alan bölgelerinde yaptığı kadın destek ve okuryazarlık eğitimlerine katkıda bulunmak adına, bu kampanyayı www.bideneyim.com/kerem üzerinden başlattığını belirtti. Kampanya kapsamında, AÇEV’in bu anlamlı projesine destek olan katılımcılara, Kerem’den hediyeler gönderilecek ve ayrıca aldığı paket büyüklüğüne ve sayısına göre Kerem Bürsin’in rol arkadaşı olma şansını artıracak biletler verilecek.

Kerem Bürsin, “Başlattığım bu anlamlı projeye destek verenleri, kampanya süresince her an karşılarına çıkabilecek limitli sayıdaki farklı destek paketleri gibi pek çok sürpriz bekliyor. Bu sürprizleri kaçırmamak için bi’deneyim sosyal medya kanallarını #KereminRolArkadaşı hashtagiyle takip etmeyi unutmayın.” diye belirterek, şöyle devam etti: “Bu kampanya ile toplanan her 300 TL’lik destek, bir kadının 3,5 ay boyunca okuryazarlık eğitimi almasına ve hayallerini gerçekleştirmesine katkıda bulunacak...”

Haberin Devamı

Kerem Bürsin ile bi’deneyim kampanyası


BAKMADAN GEÇME!