Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 14:39

“Babam ve Ailesi” dizisinin Ece’si Eva Dedova, InStyle dergisinin yeni sayısı için Kilyos’ta objektif karşısına geçti. Çekingenliğini kısa sürede yenerek değme modelleri kıskandıracak pozlar veren genç oyuncu, yaşamına dair bilinmeyenleri de anlattı.

Haberin Devamı

Objektif karşısına ilk geçtiğinde biraz çekingendi Eva Dedova. Birkaç plan sonra içindeki model bize “Merhaba” dedi, buna da en çok kendisi şaşırdı genç oyuncunun.
Kilyos’un tepelerinde geçirdiğimiz gün boyunca hava şartları bizden yanaydı. Sonbaharın belki de son ılık günlerinden birinde kâh karavanımızın içinde kâh denize karşı yaptığımız sohbetler sırasında karşımızda neşeli, canlı ve hevesli bir genç oyuncu vardı.

Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum


ECE’NİN GEÇİRDİĞİ DEĞİŞİMDEN ETKİLENDİM

Dikkatleri ilk olarak başrollerini Aras Bulut İynemli ile paylaştığı “Mahmut ile Meryem” filmindeki performansıyla üstüne çeken Eva Dedova, “Babam ve Ailesi” dizisinde canlandırdığı Ece karakterinde karar kılmadan önce pek çok senaryo okumuş.
“Artık farklı bir karakteri canlandırmak istediğim ve Ece’nin geçirdiği değişimden etkilendiğim için kabul ettim bu rolü” diyor.

Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum


BABASI RUS, ANNESİ ALMAN, DOĞUM YERİ KAZAKİSTAN

Kazakistan doğumlu 24 yaşındaki oyuncunun babası Rus annesi ise Alman. İstanbul’a o 6 yaşındayken yerleşmişler. Her iki kültürü de aynı anda yaşıyor olmaktan dolayı çok memnun ve kendini hiçbir yere ait hissetmediğini vurguluyor. “Gelenek ve göreneklerin doğurduğu farklılıkları ve nedenlerini öğrenmek harika bir deneyim” diyor yaşıtlarından ileri bir olgunlukla.

Haberin Devamı

Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum

Artık daha planlı olmak istiyorum

Eva Dedova, kendinden bahsetmeyi çok sevmiyor. Karakterinde en öne çıkan özelliği sorulunca biraz yabancılaşarak da olsa, araştırmacı bir kişiliği olduğunu söylüyor. Bir de artık daha az spontane ve daha planlı biri olmak istediğini ekliyor sözlerine.

Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!