Kenan Doğulu'dan evlilik yıldönümü paylaşımı: Hep böyle bakalım birbirimize!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Doğuludan evlilik yıldönümü paylaşımı: Hep böyle bakalım birbirimize
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2021 13:17

Kenan Doğulu, Beren Saat ile evlilik yıldönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Doğulu, “Seni çok seviyorum canım sevgilim, oyun arkadaşım, aşk ortağım… Hep böyle bakalım birbirimize. İlk günkü gibi.” notunu paylaştı.

Haberin Devamı

Oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanma haberleriyle gündemi uzun süre meşgul etmişti. Birlikteliklerine ikinci bir şans veren çift aradıkları mutluluğa kavuştu.

29 Temmuz 2014'te Los Angeles'ta nikah masasına oturan çift evliliklerinde 7. yılı geride bıraktı. Kenan Doğulu, evlilik yıldönümünü sosyal medya hesabından kutladı. Doğulu, nikahtan bir fotoğraf paylaşıp altına, ', “Seni çok seviyorum canım sevgilim, oyun arkadaşım, aşk ortağım… Hep böyle bakalım birbirimize. İlk günkü gibi.” mesajını düştü.

Beren Saat ise henüz bir paylaşımda bulunmadı.

Kenan Doğuludan evlilik yıldönümü paylaşımı: Hep böyle bakalım birbirimize

Magazin dünyasının en sevilen çifti Beren Saat ve Kenan Doğulu, yurtdışında evlenme kararı almış 2014 yılında ABD Los Angeles’ta dünyaevine girmişti. Çifte bu özel günlerinde sadece yakın arkadaşları eşlik etmişti.

Haberin Devamı

Bir dargın bir barışık devam eden birliktelikleri bitme noktasına gelse de çift zamanla sorunları aştı. Mutlu bir evlilik sürdüren ikili artık aşk haberleriyle gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Beren Saat, 47. yaşına giren eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü paylaştığı şu mesajla kutlamıştı: ‘Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalınayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man’e gidelim mi? En büyük roller coastera da binsek mi? Göl kenarında bir festival var acaba? İstanbul’a uçaklar inmiyormuş Jazz Festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana hayır demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun’

 

 

BAKMADAN GEÇME!