Kaslarını gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Kaslarını gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 16:53

Saran Holding tarafından kurulan Stansport, yayın hayatına başladı. Türk Cumhuriyetleri’nde yayın yapan kanalın tanıtımı için önceki gece Four Seasons Hotel’de davet verildi.

Haberin Devamı

Gecenin ev sahibi Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, yaptığı konuşmada Stansport ile 20 yıllık bir hayali gerçekleştirdiğini söyledi. Saran, “80’li yılların sonunda, Türkiye henüz özel televizyonlarla tanışmamışken dünyanın en büyük spor kanalı ESPN’nin kapısından girerken kurduğum bir hayalin gerçeğe dönüşmesine tanık oluyorsunuz” dedi.

Kaslarını gösterdi
Sadettin Saran’la spor sohbeti yapan Sinan Akçıl, bir ara kazağını sıyırarak ünlü işadamına karın kaslarını gösterdi.

Davet, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Mehmet Ali Aydınlar, Faruk Süren, Acun Ilıcalı, Kürşat Tüzmen, Ali Dürüst, Haldun Üstünel, Lütfü Arıboğan, Abdurrahim Albayrak, Selim Soydan, Cengiz Abazoğlu, Sinan Akçıl, Siren-Gökhan Çarmıklı, Kerem-Elif Gönlüm, Eda Taşpınar, Cem-Hülya Kalyoncu, Osman Merzeci-Melis Murathanoğlu, Etel-Rober Baler, Şebnem Dereli Dinçgör gibi iş, siyaset, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!