Kar tatilcileri

Güncelleme Tarihi:

Kar tatilcileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2021 08:38

Hafta sonu Kartalkaya yine çok hareketliydi. Çok sayıda ünlü isim, Kartalkaya pistlerinde kayak keyfi yaparken objektife yansıdı.

Haberin Devamı

Aşıklar tatilde
Evlenme kararı alan Seren Serengil ve Antakyalı işadamı Rahman Tohma, kayak yaparken objektife yansıdı.

Kar tatilcileri

Su istedi
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan ve kızları Su da Kartalkaya’da görüntülendi. Hafta sonu için zirveye yakın bir köyde dağ evi kiralayan çift, “Kızımız Su kayak yapmayı çok seviyor. Normalde hafta sonu tatillerimizi karavanda geçiriyoruz ama bu hafta Su için bir değişiklik yaptık” dedi.

Kar tatilcileri

Keyifli sohbet
Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı’nın oğlu Emre Can Sabancı, dağa arkadaşlarıyla beraber geldi. Sağ elindeki sorundan dolayı kayak yapamayan Sabancı, arkadaşlarıyla Drop Lounge’da vakit geçirmeyi tercih etti.

Haberin Devamı

Kar tatilcileri

Terapi gibi
Başar Kozanoğlu ve Alize Dinçkök de iş stresini kayarak yaparak attı. Kaymanın kendileri için terapi gibi olduğunu söyleyen çift, snowboard yaparken pistteki uyumlarıyla dikkat çekti.

Kar tatilcileri

İşlere mola
MRC Denizcilik’in patronu Alpsel Mercan, eşi Sedef Mercan’la birlikte hafta sonunu Kaya Palazzo Kartalkaya’da geçirdi. Yoğun iş temposuna 2 günlüğüne ara veren işadamı ve eşi, tatilde bol bol yürüyüş yaptı.

Kar tatilcileri

Kayak tutkunu
Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Kaya ve eşi Tuğana Kaya da hafta sonu Kartalkaya’daydı. Kayak tutkusuyla bilinen Doruk Kaya hafta sonu boyunca sık sık kayak yaparak tatilin tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Kar tatilcileri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!