Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci sezonunda

Güncelleme Tarihi:

Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci  sezonunda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 14:10

Özlem Çınar, 11’inci sezonunda bile izlenme rekorları kıran “Arka Sokaklar” dizisinin Aylin’i olarak hafızalarda yer etti. Ünlü oyuncu, böyle bir başarının kendisini de şaşırttığını gizlemiyor: “Bir polisiyede oynayacak olmak çok heyecanlandırmıştı beni... Ve ‘Devam eder mi? Devam ederse kaç bölüm sürer acaba?’ dediğim dizinin 11’inci sezonuna başladık. Evet bu çok büyük bir başarı.”

Haberin Devamı

* Sizin sadece oyuncu kimliğinizi biliyoruz. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
- Belki meslek icabı belki de kişilik özelliği diyelim, kendimle çok uğraşırım. Kendimi araştırmayı, kendimle ilgili keşifler yapmayı, içimi deşmeyi severim. Bunun için yoga, meditasyon ve kişiyi kendi iç yolculuğuna çıkaracak çeşitli çalışmalar yapıyorum. Bazen tek başıma bazen bu çalışmalara rehberlik eden hocalarla... Bunun yanı sıra yediğim içtiğim şeylere de dikkat ederim. Dikkat derken, fabrikasyon olmayan, ev yapımı, organik olanlara yöneleli epey oldu. Böyle beslenmek ruhuma iyi geliyor. Ruhumu doyurmayı seviyorum öncelikle. Arkadaşlarım ve ailemle daha az, kendimle daha çok vakit geçiriyorum. Bu bir seçim değil ama yapısal bir şey. Öbür türlü merkezimde kalmakta zorlanıyorum. Kendimden uzaklaşıyorum. Tipik bir Terazi burcuyum, dışarıdaki dengeyi sağlayan ama içeride denge bulmakta zorlanan... Doğru yaşayabilmeyi önemsiyorum.

* Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz. Kırılma noktanız neydi?
- Bu bir dürtüydü sanırım. Ortaokul ve lisede müzik kolu sınıf başkanı falan seçilir ya, ben tiyatro kolu olmak istiyordum. Benim zamanımda müsamere ve temsil kolu deniliyordu. Oyunculuğa, tiyatroya, sinemaya dair kafamda belirgin bir şey yoktu aslında ama ortaokuldayken izlediğim bir gençlik oyunundan çok etkilenmiştim. Trajik bir oyundu. Bu ateşlemiş olabilir. Sonrasında turizm ve otelcilik okudum. O bölümü istediğimi zannediyordum, yanılmışım. Bunu fark ettiğimde, gerçekte ne istediğimi de anladım ve Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’na kaydoldum, 3 sene tiyatro eğitimi aldım. Böylece tiyatro ve televizyon başlamış oldu.

* Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği tercih ederdiniz?
- İnsanlarla birebir iletişim kuran mesleklerden birini tercih ederdim. Psikolog, gazeteci veya öğretmen mesela...

Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci  sezonunda


KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM

* “Arka Sokaklar” 11. sezonuyla ekranda, neler söylemek istersiniz?
- Bir polisiyede oynayacak olmak çok heyecanlandırmıştı beni... Ve “Devam eder mi? Devam ederse kaç bölüm sürer acaba?” dediğim dizinin 11’inci sezonuna başladık. Çok büyük bir başarı. Bu yapımcımızın, senaristlerin, o tonlarca sayfayı çeken yönetmenin, çekim için şartları hazırlayan teknik ekibin, projede rol alan oyuncuların ve seyircilerin başarısıdır...
* Fenomen bir dizinin başrollerinden biri olmak ne hissettiriyor?
- Kendimi çok şanslı hissediyorum. Herkese nasip olmaz bu... Birlikte çalıştığım oyuncular ve genel olarak ekip şahane... 

Haberin Devamı

Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci  sezonunda

Haberin Devamı

Aldatılan kadın ve acı çeken anne rolü istemem

* Canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?
- Canlandırmak istediğim değil de istemediğim karakterler var. Mesela aldatılan kadın, hep acı çeken anne ya da sevdiği için sürekli ağlayan, hayatla mücadele gücünden yoksun kadın... Bunların gerçekliği eksik, tek boyutlu. Kadın için yazılan birçok rol yalan zaten. Yaşadığımız şehirde, ülkede bu tip karakterlerin karşılığı yok. Kadın çok katmanlı, çok boyutlu, çok derindir... Diğer yandan birçok oyuncu gibi güzel bir komedide rol almayı çok isterim. Komedi kendime meydan okumak olur. Daha önce hiç oynamadım çünkü.

Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci  sezonunda

Haberin Devamı

Kaç bölüm sürer dediğim dizi 11’inci  sezonunda

BAKMADAN GEÇME!