Kaan Sevi: Enerji patlaması yaşıyorum

Güncelleme Tarihi:

Kaan Sevi: Enerji patlaması yaşıyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 14:21

Kanal D’nin sevilen dizisi “Adı Efsane”de Ali karakterini canlandıran Kaan Sevi, hakkında merak edilenleri anlattı. Diziyle birlikte hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımını attığını belirten genç oyuncu, “Enerji patlaması yaşayan, adrenalin seven ve hayat boyunca hayallerin peşinden koşulması gerektiğine inanan biriyim” diyor.

Haberin Devamı

◊ 1994 İzmir doğumlusunuz. Nasıl bir ailede büyüdünüz?
- Annem ve babam dörder kardeş. Büyüklü küçüklü kuzenlerle kalabalık bir ailede büyüdüm. Ailemin yaptığı işlerden dolayı senenin yarısını Bodrum’da diğer yarısını İzmir’de geçiriyorduk.

◊ Peki nasıl bir çocuktunuz, yaramaz mıydınız?
- Küçüklükten beri içim içime sığmayan, yerinde duramayan, çok hareketli biriyim. Çocukken sokaklarda gecelere kadar top oynardım. Aynı zamanda küçüklüğümden beri her yaz amcamın yanında dalgıçlık yaparak çalıştım. Yelken, dalgıçlık ve denize ait her şey şu an hâlâ yaşamımın büyük bir parçasını kaplamakta.
Hayatın her anının dolu dolu yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Kısacası ben biraz enerji patlaması yaşayan, adrenalin seven ve hayat boyunca hayallerin peşinden koşulması gerektiğine inanan biriyim.

◊ 12 yıl boyunca lisanslı olarak basketbol oynamışsınız. Fakat sonradan oyunculukta karar kılmışsınız. Neydi sizi bu kararı almaya iten şey?
- Beni bu denli oyuncu olmaya iten en büyük sebep aslında babamın zamane şartlarından dolay yarım kalmış hayalini tamamlamak... Oyuncu olmak istememde okuduğum lisenin de büyük etkisi var. İçimdeki oyunculuk arzusu, okulda yaptığımız müzikal ve tiyatro gösterileriyle başladı. Sahneye ilk olarak okulda çıkmıştım.

BABAMIN HAYALİNİ  TAMAMLAMAK GURUR VERİCİ

◊ Dizide özellikle gençlerin sahneleri çok konuşuluyor. Oynarken siz ne hissediyorsunuz?
- Bu durum tabii ki çok sevindirici. Açıkçası ben her şeyden önce bu kadar yetenekli bir genç ekiple çalışmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Oynarken en çok keyif aldığım şey ise sanırım artık günümüzde kaybolmuş o eski mahalle sıcaklığını, samimiyetini ve doğallığını bir nebze de olsa ortaya çıkarabilmek. Bu gerçekçilik çok hoşuma gidiyor, Göztepe’de doğup büyümüş birisi olarak mahalle kültürüm çok fazla var.

◊ Aileniz ve çevrenizden oyunculuğunuzla ilgili ne tepkiler geliyor? Ne gibi yorumlarda bulunuyorlar sizi izleyince?
- Önce arkadaşlarımla başlayayım. Onların birçoğu lisenin başından beri zaten oyunculuk yapmak istediğimi biliyordu. Bu yolda beni her zaman desteklediler. Ailem için ise babamın hayalini tamamlamak benim için çok gurur verici bir his. Fakat çok şanslıyım ki oyunculuk değil başka bir meslek de yapıyor olsaydım onlar benim her zaman arkamda ve yanımda olurlardı. Beni her zaman fazlasıyla özgür bıraktılar, ben de onların bugüne kadar bana olan güvenlerini boşa çıkarmadım. Ama annemin her zaman bir şartı vardı, ne olursa olsun okulumu bir şekilde bitirmek için ona söz verdim, onun rızasını öyle alabildim.

Haberin Devamı

Kaan Sevi: Enerji patlaması yaşıyorum



KEMAL SUNAL İLE BİRLİKTE ROL ALMAK İSTERDİM

◊ Şu anda çocukluk hayallerinize ne kadar yakınsınız?
- Aslında birçok hayalim var. Şu anda çocukluk hayallerimin ilk adımındayım diyebilirim.

◊ Canlandırmak istediğiniz özel bir karakter var mı?
- Canlandırmak istediğim değil ama sanırım yaratmak istediğim özel karakterler olabilir. Hayatta benim için en önemli şey mutluluk ve özgürlük. İnsanlar kesinlikle ne istediğini bilmeli ve bunun peşinden koşmalı, kendini huzurlu hissettiği yerde bulunmalı.

◊ Yerli ve yabancı en çok hangi oyuncularla birlikte rol almak isterdiniz?
- Rahmetli Tuncel Kurtiz ve Kemal Sunal ile birlikte oynamayı çok isterdim. Yabancı olarak ise; Anthony Hopkins, Jack Nicholson ve Morgan Freeman...

Haberin Devamı

PLAN YAPMAYI BECEREMiYORUM

◊ Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız?
- Zor sinirlenirim, çok sakin bir yapım vardır. Fakat sinirlendiğimde de her şeyi yıkıp geçebilirim.

◊ Son izlediğiniz film ve tiyatro oyunu?
- Son izlediğim tiyatro; ekip arkadaşım olan Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da oynadığı “Troas” oyunu. Film ise “Split”.

◊ En beğenmediğiniz özelliğiniz?
- Son dakikacıyımdır, plan yapmayı beceremiyorum.

◊ Sizi bu aralar en çok ne mutlu ediyor?
- Beni bu aralar en çok yaptığım iş mutlu ediyor çünkü hayallerim için ilk adımı atmış bulunmaktayım. Hayallerimin gerçekleştiğini görmek ise asıl mutluluk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!