Justin Bieber'ın nişanlısı Hailey Baldwin kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Justin Bieberın nişanlısı Hailey Baldwin kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 12:30

ABD basınında çıkan haberlere göre, pop yıldızı Justin Bieber, model sevgilisi Hailey Baldwin’le nişanlandı. 24 yaşındaki Justin Bieber, Selena Gomez ile yaşadığı fırtınalı aşktan sonra Hailey Baldwin ile birlikte olmaya başlamıştı. Peki, Justin Bieber Hailey Baldwin kimdir?

Haberin Devamı

Model kimliğiyle tanınan ve pek çok ünlü markanın tanıtımında yer alan Hailey Baldwin, 22 Kasım 1996 tarihinde dünyaya geldi. Çocukken, evde eğitim gören ve daha sonra Doğu Hristiyan Okulları Derneği’ne katılan ünlü model, klasik bale eğitimi aldı. Mankenlik kariyerinin ilk projelerinde popüler dergilerde görünmeye başlayan Hailey Baldwin, Aralık 2014’te LOVE dergisi için fotoğraf verdi. Ocak 2015’te Amerikan Vogue dergisinde kapak kızı olan Hailey Baldwin, nisan ayında Lucky Blue Smith ile birlikte Jalouse Dergisi için fotoğraf çekimine katıldı.

2009’da, Saturday Night Live adlı şovda yer alan ve ayrıca, Milan, İtalya’da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde 2015 yılında TV sunucusu olarak çalışan Hailey Baldwin, iki popüler müzik videosunda da yer aldı. 2011 yılında popüler Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson’un On My Mind şarkısının müzik videosunda ve daha sonra 2016 yılında Fransız model ve şarkıcı Baptiste Giabiconi’nin bir müzik videosunda rol aldı. Videonun adı Love To Love You Baby idi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!