Jennifer Lopez, eski nişanlısı Ben Affleck hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez, eski nişanlısı Ben Affleck hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:16

Latin müziğe yön veren dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 204 yılında ayrıldığı nişanlısı Ben Affleck hakkında konuştu. Batman karakteri ile herkesin gönlünü fetheden oyuncu Ben Affleck’e hala özlem duyduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, “Bizimkisi gerçek aşktı. İlişki bittiğinde kalbim yerinden sökülmüş gibi hissettim” şeklinde konuştu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, 12 yıl önce nişanlıyken ayrıldığı Ben Affleck ile ilgili konuştu: Bizimkisi gerçek aşktı. Üzerimizdeki baskı yüzünden ayrıldık. İlişki bittiğinde kalbim yerinden sökülmüş gibi hissettim.

Jennifer Lopez, 2000'li yılların başında büyük aşk yaşadığı Ben Affleck'i unutamıyor. 2004 yılında Affleck'le evliliğin eşiğinden dönen güzel yıldız, ünlü aktörü ne kadar çok sevdiğini onlarca kez dile getirmişti.

People dergisine konuşan 46 yaşındaki Lopez, "Bizimkisi hakiki bir aşktı. Ama sürekli göz önünde olmak ilişkimizi baskı altına soktu ve romantizmi öldürdü" dedi.

Güzel şarkıcı, ilişkilerinin bitişiyle ilgili şöyle konuştu: "Tabloid gazetelerin yükselişe geçtiği dönemde Ben'le birlikteydik. Üzerimizde o kadar çok baskı vardı ki! Ayrıldığımızda kalbimin yerinden söküldüğünü hissettim. Başka bir zamanda, başka şartlarda olsaydık, neler olacağını kimse bilemez... Fakat bizimkisi hakiki aşktı..."

Haberin Devamı

BİRKAÇ AY SONRA EVLENDİ

2002 yılında Affleck ile tanıştığında "Tamam, aradığım o" diye düşündüğünü söyleyen Lopez, "Ama bazen sevdiğiniz insanın daha sonra farklı yönleri ortaya çıkabiliyor" diye konuştu.

Lopez, Affleck'ten ayrıldıktan sonra Marc Anthony ile evlenmiş ve ikizlerini dünyaya getirmişti. Affleck ise ayrılıktan sadece birkaç ay sonra Jennifer Garner ile ilişkiye başlamış ve çift 2005'te evlenmişti. Lopez'in bu sözleri, 10 yıllık eşi Garner'dan ayrılan Affleck'e bir mesaj olarak yorumlandı.

Jennifer Lopez, eski nişanlısı Ben Affleck hakkında konuştu

Jennifer Lopez Kimdir?

24 Temmuz 1969 New York, ABD doğumludur.

Gösteri dünyasına katılmaya 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993'te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color'da Fly Girl dansçısı olarak 1991'de ilk büyük işini elde etmiştir.

Lopez'in ilk başrol filmi 1997’de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Gelecek yılda Lopez Out of Sight filmiyle 1 milyon dolar üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştur. 1999’da ilk stüdyo albümü On The 6 ile müzik kariyerine giriş yapmıştır.

Haberin Devamı

2001'de ikinci stüdyo albümü J. Lo filmi The Wedding Planner’ın aynı anda yayınlanmasıyla Lopez aynı haftada albümü ve filmi 1 numaralı olan ilk kişidir.

Lopez kendini film ve müzik endüstrilerinde önemli bir kişi olarak belirler. 75 milyon albüm satışlarıyla ve giderek artan 2 milyar dolar film satışıyla Lopez Amerika’daki en etkili Latin sanatçı olmasının yanında aynı zamanda en çok para kazanan Latin oyuncudur.

Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. 2000'li yılların en başarılı 3. kadın sanatçısıdır, 2000’li yılların en çok radyoda dinlenen 8. kadın sanatçısıdır, 2000'li yılların en başarılı 8. club sanatçısıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!