Jean ceketler yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Jean ceketler yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 10:52

Kural her yerde aynı. Stil sahibi bir görüntü için özellikle bahar aylarında kıyafetinizi cool bir jean ceketle tamamlamak şart. Dizilerin stil danışmanları da sıklıkla bu kuralın peşinden gidiyor. Hal böyle olunca oyuncular her hafta çeşit çeşit, model model jean ceketlerle karşımıza çıkıyor. Sizin için son haftanın jean ceketlerini yarıştırdık. Bakalım şampiyon kim...

Haberin Devamı

Serenay’ın çiçekleri

Nakış işlemeler bu yaz çok ama çok moda. Serenay Sarıkaya’nın “Fi” dizisinde giydiği jean ceketin yaka altlarına çiçekler nakış olarak işlenmişti.
Hem bahara hem de oyuncunun gençliğine çok yakışmıştı.
Bu sebeple ikinci sıradaki yerini aldı.
Markası Mudo, fiyatı 129 TL

Jean ceketler yarışıyor

Tuba’nın kol yırtmaçları 

“Cesur ve Güzel”in Sühan’ı Tuba Büyüküstün’ün jean ceketi salaş ama bir o kadar şık bir alternatif. Parça pinçik detaylara rağmen kollara eklenen yırtmaç detayları jean ceketi zarifleştirmiş.
Vitrinlerde görmeye alışık olduğumuz bir parça değil. Farklılığından sebep birinciliği fazlasıyla hak ediyor.
Markası Outkastpeople, fiyatı 890 TL

Haberin Devamı

Jean ceketler yarışıyor

Burcu’nun üç tonu

Burcu Biricik’in “Hayat Şarkısı”nda giydiği jean ceketi, denim mavisinin üç tonunu birden içeriyor. Açık mavi, koyu mavi ve buz mavisi...
Sade ama detaylarıyla şıklaşan ceket son haftalarda en çok beğendiğim üçüncü jean ceket oldu.
Markası Mavi, fiyatı 169 TL

Jean ceketler yarışıyor

Duru’nun kendinden de duru takıları

Dizi oyuncuları içinde stiline kusur bulamadığım tek isim Serenay Sarıkaya.
“Fi” dizisindeki baleye aşık Duru karakterinin tarzı hem çok rahat, hem de çok feminen. Senaryo gereği bir TV programına katıldığı bölümde siyah ince askılı dar bir elbise giydi, saçlarını klasik bale topuzu yaptı. Tek abartılı yanı kırmızı rujuydu. O da denge açısından öyle olmalıydı.
Küpelerine ve boynundaki kolyeye takıldım. Minik minik parlıyordu ama çok dikkat çekiyordu. Küpeler üç adet. Bir kulağa iki, bir kulağa bir tane takılıyor. Kolye ise tek ama bol taşlı. İkisinin de markası Bendis. Üç küpenin toplam fiyatı 136 TL, taşlı kolye ise 169 TL

Haberin Devamı

Jean ceketler yarışıyor

Hayalindeki okulu ipek elbiseyle açtı

“İstanbullu Gelin”de Süreyya karakterini canlandıran Aslı Enver’in dizideki en büyük hayallerinden biri, çocuklar için müzik okulu açmaktı.
Son bölümde bu hayal gerçek oldu. Okulun açılışı sırasında giydiği elbise ise izleyicinin hayallerini süslemeye başladı. Önden yırtmaçlı beyaz elbise, yaz davetlerine çok uygun.
Tasarımcı Meltem Özbek’in yaz koleksiyonuna ait ve yüzde 100 ipek şifondan üretilmiş. Beli lastikli, yani Süreyya’nın hamileliği için biçilmiş kaftan.
Göğüs bölümündeki işlemelerin tamamı ise el nakışı. Fiyatı 3 bin TL

Jean ceketler yarışıyor

Haberin Devamı

Siyah-beyaz dizi modası gibi biraz

Hasta değil, sağlıklı bir Beşiktaş taraftarı olarak siyah-beyazı her koşulda 1 numaraya koyduğumu söylemeliyim. Bu yüzdendir ki son günlerde dizilerde gördüğüm siyah-beyaz kıyafetleri görmek konusunda algım çok seçici.
İlk siyah-beyazı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da Meryem Uzerli’nin üzerinde gördüm. Serin havalarda her şeyle kombinlenebilecek, çizgili bir hırkaydı. Sonra siyah-beyaz çizgili bir trençkotu Gökçe Bahadır “Adı Efsane”de giydi.
Ama yine aynı dizide Rojda Demirer’in giydiği siyah-beyaz ceket hepsinden farklıydı.
Yakası ve cepleri boyuna çizgili, kolları ve gövdesi enine çizgili ceket, küçük bir tasarım hilesi ile diğerlerinden ayrılıyordu.

Haberin Devamı

Jean ceketler yarışıyor

Bu tişörtlere dikkat

Sema Işık Saral, “Kara Sevda”nın yönetmeni Hilal Saral’ın kardeşi.
Sisdesign adlı bir markası var. Dizide Zerrin Tekindor’un giydiği o şahane elbiseleri Sema Hanım kişiye özel tasarlıyor. Şimdilerde “1 Prova Odası” adlı yeni bir oluşum içindeler. Elbiselere, tişörtler de eklendi. Her tişörtü yağlı ve akrilik boya tekniği ile boyuyor. Tasarım bitince de geleneksel yöntemlerle sabitleştiriyor. Şimdiye kadar “Kara Sevda”daki Mercan’ın yani Gizem Karaca’nın üzerinde örneklerini gördük.
Bir de Seda Güven giydi. Ama arkası gelecek... Instagram’dan, “birprovaodasi” adlı adresten modelleri inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Jean ceketler yarışıyor

Yakalar kalkık, kuyruk hep dik: Can Maanay

Türk TV tarihinde pek az yaşanmıştır bu hikaye. Özcan Deniz’in Seymen Ağa olması, Kıvanç Tatlıtuğ’un Kuzey olarak kabul görmesi ne kadar vaktimizi almıştı hatırlıyor musunuz?
Çağatay Ulusoy’un “Medcezir”deki ismini şıp diye hatırlayacak kaç kişi var? Ama Ozan Güven öyle mi? “Fi”nin ilk bölümünden itibaren Can Manay olarak öyle bir hayatımıza girdi ki, daha da kolay kolay unutulmaz. Bunda güçlü stilinin büyük payı var. Son bölümde giydiği arkası deri detaylı dar kalıp kabanını çok beğendim. Yakalarının kalkık olması tam Can Manay’lık bir hareketti. Çünkü malum kendisinin kuyruk hep dik.
Kabanın markası Que. Network’ün internet sitesinde yüzde 60 indirimli. 590 TL’ye satılıyor.

Jean ceketler yarışıyor

BAKMADAN GEÇME!