Ä°ÅŸte Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez’in sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

İşte Mucize Doktorun Alisi Taner Ölmez’in sevgilisi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 12:42

Mucize Doktor dizisinde otizmli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Daha önce bir döneme damga vuran Medcezir dizisinin de kadrosunda yer alan Taner Ölmez’in özel hayatıyla ilgili bilgiler merak ediliyor. Başarılı sanatçının sevgilisi de dizi takipçilerinin yakından tanıdığı bir isim. İşte, İşte Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez’in sevgilisi...

Haberin Devamı

Taner Ölmez, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile beraber. İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürmeyi tercih eden ikili nadir de olsa sosyal medyadan paylaşımda bulunuyor.

Ece Çeşmioğlu’nun hayatına ilişkin bilgiler

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, asıl çıkışını ise 2006 yılında "İki Aile" dizisindeki rolüyle yakaladı. Bu dizide Ceren karakterine hayat veren Ece Çeşmioğlu ardından, "Firar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Yazın Öyküsü", "Kalbim Yangın Yeri" ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında "Yüz Yüze" dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, "Yuvamdaki Düşman" dizisinde Ceren karakterine hayat verdikten sonra son olarak "Söz" dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı

Â

İşte Mucize Doktorun Alisi Taner Ölmez’in sevgilisi

BAKMADAN GEÇME!