'İsimsiz Yıldız' sahnede

Güncelleme Tarihi:

İsimsiz Yıldız sahnede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 15:17

Tuba Ünsal, Yiğit Pakmen, Melda Narin Güler, Hafız Sengir, Sertaç Ataç ve Kayhan Yıldızoğlu’nun rol aldığı “İsimsiz Yıldız” adlı tiyatro oyunu önceki gün perdelerini açtı.

Haberin Devamı

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen galaya Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ, Hatice Aslan, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu ve Hande Ataizi gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

İsimsiz Yıldız sahnede

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le izlediği oyun için “Tuba Ünsal’ı tebrik ediyorum. Güzel bir prodüksiyon. Beklentilerin üstünde” yorumunu yaptı. Oyuncu, Tuba Büyüküstün’le rol aldığı yeni dizisi “Cesur ve Güzel” için ise “Çok inandığım bir hikaye.  Umarım halkımız da beğenir” dedi. 

Tuba Ünsal’ın kendi adını taşıyan prodüksiyon şirketinin ilk tiyatro oyunu olan, Romanyalı yazar Mihail Sebastian’ın kaleme aldığı, Kayhan Yıldızoğlu’nun yönettiği “İsimsiz Yıldız”, mücevherleriyle gökyüzü arasında bir seçim yapması gereken Mona’nın hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

İsimsiz Yıldız sahnede

Ayşe Tolga, galaya tekerlekli sandalyeyle geldi. Tolga, geçtiğimiz günlerde yolda yürürken talihsiz bir kaza geçirdiğini, bir anda ayağının ters döndüğünü ve kırıldığını söyledi.

Oyun, 25 Ekim’de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 27 Ekim’de de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

İsimsiz Yıldız sahnede

Elif ve Ayşe Boyner kardeşler de galadaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!