İrem Derici'den şaşırtan boşanma açıklaması

Güncelleme Tarihi:

İrem Dericiden şaşırtan boşanma açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 17:50

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 2 yıldır evli olduğu Rıza Esendemir ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırarak boşandı. İrem Derici, boşanma konusunda çıkan dedikodular hakkında “Salak salak işler” diye tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız hafta kısa süre önce barıştığı eşi Rıza Esendemir ile ayrılma kararı alan İrem Derici önceki gün City’s AVM’de görüntülendi.

Eşinden ayrılma sebebi olarak ‘mont kavgası’nın gösterildiği İrem Derici’ye magazin muhabirleri tarafından ‘Boşanma sebebi gerçekten mont mu?’ sorusu yöneltilince, Derici soruya sinirlendi ve “Salak salak işler bunlar” demekle yetindi.

İrem Dericiden şaşırtan boşanma açıklaması

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!