Ä°lk buluÅŸmayı anlattı: Öyle çok utandım ki!

Güncelleme Tarihi:

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2021 13:50

Büyük bir heyecanla gittiği "ilk buluşmadan" sonra hissettiklerini "rezil olmuş ve utanmıştım" diyerek anlattı. Genç kadının bu sözleri büyük bir tartışma yarattı.

Haberin Devamı

ŞÖHRETE GİDEN YOL OLARAK GÖRÜYORLARDI
Bir dönem gösteri dünyasında tanınmak isteyen genç kızların en önemli basamaklardan biri olarak nitelendirdiği ünlü Playboy malikanesinin eski sakinlerinden biri olan Holly Madison orada yaşadıklarını anlatmayı sürdürüyor.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

KENDÄ°SÄ°NDEN 60 YAÅž BÃœYÃœK SEVGÄ°LÄ°
Playboy dergisinin kurucusu ve söz konusu malikanenin sahibi olan Hugh Hefner ile 2001- 2008 arasında sevgili olan Holly Madison, "Power: Hugh Hefner" adlı podcast yayınının yeni bölümünde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinden tam 60 yaş büyük olan Hefner ile gönül ilişkisi yaşayan 41 yayındaki Madison, geçen hafta da Secrets of Playboy (Playboy'un Sırları) adlı belgeselde anlattıklarıyla gündem olmuştu.

Haberin Devamı

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

Ä°LK KEZ BULUÅžTUKLARI GECEYÄ° ANLATTI
Holly Madison, yayında tam olarak dedesi yaşındaki Hefner ile ilk buluşmalarını ve sonrasında yaşananları, o sırada neler hissettiğini anlattı. Hugh Hefner ile buluştukları ilk gece birlikte bir gece kulübüne gittiklerini söyledi Holly Madison. Kendisi her ne kadar bu gece için o tür bir beklentisi olmasa da gecenin sonunda Hefner'in malikanesine gittiklerini sözlerine ekledi.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

'KENDÄ°MÄ° REZÄ°L OLMUÅž VE UTANMIÅž HÄ°SSETTÄ°M'
Holly Madison, bir noktada kendi kontrolünden çıkan gecenin Hefner'in yatak odasında sonlandığını söyledi. Sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: "Her şey olup bittikten sonra rezil edilmiş ve utanmış hissettim. Bu olay duygularım üzerinde düşündüğümden çok daha büyük bir darbe etkisi yarattı."

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

Haberin Devamı

'HER ÅžEY ANÄ°DEN OLDU'
Madison, Hefner ve malikanedeki diğer kız arkadaşları arasında bazı özel yakınlaşmalar olduğunu hissettiğini ve kendi durumunun da malikanedeki itibarını nasıl etkileyeceği konusunda endişelendiğini sözlerine ekledi. "Her şey aniden oldu ve malikanedeki herkesin hakkımda bilgisi olduğunu hissettim. Bu da beni korkuttu" diye konuştu.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

BELGESELDE ANLATTI
2022 yılının Ocak ayında ekrana gelecek olan Secrets of Playboy (Playboy'un Sırları) adlı belgeselin konuklarından biri olan Holly Madison, 2001 ile 2008 arasında dergi için sayısız poz verdi. Bu süre içinde Playboy Güzeli olarak anılan Madison, o malikanenin sakinlerinden biri olduğu sırada yaşadıklarını da samimiyetle anlattı.

Haberin Devamı

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

"ÖFKEDEN DELİRDİ"
Holly Madison, altı ay boyunca hepsi dolgun ve kıvrımlı vücutlara sahip, sarı saçlı, birbirine benzeyen kadınlarla birlikte yaşadıktan sonra kendine güvenini artırmak için bir değişiklik yaptırdığını anlattı. Sırf bu yüzden saçlarını kestirdiğini söyledi Madison. Fakat anlattığına göre sonuç, kendine güvenini artırmak bir yana bambaşka bir hal aldı. Hugh Hefner onu yeni saç modeliyle gördüğü zaman öfkeden deliye döndü. O onları şu cümlelerle anlattı Madison: "Bağırıp çağırmaya başladı ve bu saç modelinin beni yaşlı ve değersiz gösterdiğini söyledi."

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

Haberin Devamı

'KIRMIZI RUJ SÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE ÖFKELENDİ'
Holly Madison'ın bu anlattıklarını, Hugh Hefner'in arkadaşı Jonathan Baker da doğruladı. Baker "Onun saçlarını kestirdiği zamanı hatırlıyorum. Hugh bu yüzden çok mutsuz oldu" diye konuştu. Madison ile birlikte Girls Next Door adlı şovda kamera karşısına geçen Bridget Madquardt da Hugh Hefner'in Madison'a karşı zaman zaman çok kaba olduğunu belirtti. Marquardt bu konuda şunları söyledi: "Bir keresinde kırmızı ruj sürdü ve bu da Hugh Hefner'i öfkelendirdi. Söylediğine göre kırmızı ruju hiç sevmezdi ve Holly'nin hemen gidip o ruju silmesi gerekti." Marquardt, Playboy Malikanesi'nde yaşamanın Madison için giderek daha gerilimli bir hale geldiğini, depresyona girdiğini ve tavırlarının giderek değiştiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

'GENÇ KIZLARA UYUŞTURUCU VERİP BİRLİKTE OLUYORLARDI"
Daha sonra Hugh Hefner'ın tuhaf hayat tarzına dahil olmayı "tehlikeli bir seçim" olarak gören tek kişi Holly Madison değil belgesele göre. 1976 ile 1981 arasında Playboy Malikanesi'nde yaşayan Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore da kapalı kapılar ardında yaşanan başka bir gerçeği dile getirdi. Hefner'ın malikanede uyuşturucu kullanıldığı iddialarını hep reddettiğini söyleyen Theodore bunun büyük bir yalan olduğunu anlattı. Onun iddiasına göre bazı erkeklerin, genç kızlara uyuşturucu verip onları etkisiz hale getirdiğini ve sonra da onlarla cinsellik yaşadığını ileri sürdü.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

CÄ°NSEL SALDIRILAR, Ä°NTÄ°HARLAR VE CÄ°NAYETLER
Playboy'un Sırları adlı belgesel, ünlü malikanenin yüksek duvarları ve kapalı kapıları ardında 60 yıldır saklanan cinsel saldırılar, fuhuş, intihar ve cinayetleri de ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

EŞİ ONU ALDATTI SONRA GÜZEL KADINLARIN GÖZDESİ OLDU
Playboy dergisinin sahibi Hugh Hefner, 27 Eylül 2017'de 91 yaşında hayata veda etti. Onun ölümünden sonra da malikanesi eski parlak günlerini ve gösterişini kaybetti. Efsane erkek dergisi Playboy'un patronu Hugh Hefner.... Ve işte Hefner'in eşi tarafından aldatılan bir adamdan, dünyadaki en güzel kadınlarının gözdesi bir şöhret fabrikatörüne dönüşmesinin kısa öyküsü…

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

YARATICI YAZARLIK EĞİTİMİ GÖRDÜ
Hugh Marston Hefner, ya da yakınlarının ona seslendiği adıyla Hef, 1926 yılında dünyaya gözlerini açtı. Üniversitede psikoloji, yaratıcı yazarlık ve sanat dallarında eğitim gören Hefner, bir dönem de sosyoloji ve ABD'de cinsellikle ilgili yasalar üzerine lisans yaptı. İş hayatına Esquire dergisinde metin yazarlığı yaparak başladı. 1952 yılında bu işten ayrıldı. Bir yıl sonra kısa zamanda efsane haline gelen Playboy dergisini çıkardı. Dergi de Marilyn Monroe'nun 1949 yılında çekilen efsanevi takvim pozu da yer alıyordu.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

O KİTABI YAYINLAYARAK BİR CESARET ÖRNEĞİ SERGİLEDİ
Hefner'in çıkardığı derginin 50 yılı aşkın süredir bir efsane olarak kalmasının en önemli sebeplerinden biri onun yayıncılık anlayışı. Dergiyi kurduğu ilk yıllarda Playboy tarzındaki yayınlardan farklı olarak o dönemin güncel konularıyla ilgili makaleler, siyasi ve kültürel yazılar yayınladı. Hefner, Ray Bradbury'nin kaleme aldığı ve 1950'lerde kimsenin yayınlamak istemediği Fahrenheit 451 adlı kitabı da yayınladı. Bu o dönem için büyük bir cesaret örneğiydi. Kitap daha sonra François Truffaut tarafından sinemaya da uyarlandı.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

HAYATININ EN YIKICI DAKÄ°KALARI
Hefner, ilk evliliğini 23 yaşındayken üniversite öğrencisi Mildred Williams ile yaptı. Çiftin iki çocuğu oldu: Christie ve David. Fakat Hefner sevdiği kadın ile evlenmek üzereyken tam da düğün arifesinde Mildred'ın itirafı ona kendi deyimiyle "hayatının en yıkıcı dakikalarını" yaşattı. Mildred, Hugh Hefner askerdeyken onu bir başka erkekle aldatmıştı. Büyük bir sarsıntıyla başlayan bu evlilik ancak 10 yıl dayanabildi. Çiftin evliliği, 1959 yılında sona erdi. Bu arada Hefner, yayıncılık kariyerinde de hızlı adımlarla ilerliyordu. Hugh Hefner, 1989 yılında kendi dergisinin kapak güzellerinden Kimberley Conrad ile evlendi. Bu evlilikten iki erkek çocuk sahibi oldu. Bundan sonra da bu tür evlilikler ve ilişkiler onun hayatında sıradan olaylar haline geldi.
Â

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

ÇAPKINLIKLARI BİTMEK BİLMEDİ
Hefner görkemli malikanesinde kendisi sayesinde şöhrete kavuşan Holly Madison ve Kendra Wilkinson'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda genç kadınla yaşadı. Kelimenin tam anlamıyla attığı her adım Magazin basınında yer bulan Hefner, bu yılın ilk aylarında 19 yaşındaki ikiz kardeşler Karissa ve Kristina Shannon ile flört etmişti. 80 yaşını aşan Hefner'ın aynı anda Crystal Harris adlı Playboy kızıyla ilişkisi olduğu da iddia edildi.

İlk buluşmayı anlattı: Öyle çok utandım ki

MEZARINI ÖLMEDEN ÖNCE SATIN ALMIŞTI
Hefner'ın ilginçlikleri bu kadarla da sınırlı değil. Efsane yayıncı öldüğünde yıllar önce kendi dergisi için de poz veren Marilyn Monroe ile birlikte uyuyacak sonsuz uykusunu... Hefner, Monroe'nun mezarının yanında bulunan boş mezarı yıllar önce satın aldı..

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!