İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

Güncelleme Tarihi:

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 15:41

Neslihan Atagül’ün düğününde giydiği iki gelinlik, benden tam puan aldı.

Haberin Devamı

Bir kez de dizi değil gerçek hayatı yazmak istedim. “Kara Sevda”nın güzel Nihan’ı Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu evlendi. Ve ne yalan söyleyeyim bu yıl evlenen çiftler arasında beni en çok onlar etkiledi. Aşk enerjilerine hayran oldum. 

Neslihan Atagül düğünde iki gelinlik giydi. İlki, kuğu gibi, çok zarif bir parçaydı. Berta Balilti adında İsrailli gelinlik tasarımcısına ait... Vücudu balık gibi saran gelinliği Vakko Wedding’den almışlar. Fiyatı 39 bin TL. 
İkinci gelinlik ise tam bir parti elbisesi. Zeynep Tosun tarafından tasarlanmış. 8 metre Fransız danteli, 12 metre ipek kullanılarak dikilen gelinlik sezonun modasına uyuyor.

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100



Kombinezon ve iç giyim arasında gidip gelen elbiseleri günlük hayatta da kullanır olduk. Bu yüzden Atagül’ün ikinci gelinliğinin sutyeninin görünür olmasını yadırgamayın. 
Bohem bir hava katması için derin bir V yaka yapılmış. Daracık başlayan kol, dev sarkan bir kol olarak bitmiş. Hal böyle olunca gelinin dans figürleri daha da bir anlam kazandı. Gelinliğin fiyatını söylemeyen Tosun’u tebrik ediyorum.

 

Haberin Devamı

Tam bir Yoncimik elbisesi

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

Hayatımın Aşkı dizisinde
kendini, daha doğrusu Gökçe’nin 50’li 
yaşlarda pop star teyzesini canlandıran Yonca Evcimik son bölümde sahneye çıktı. 
Ve tam Yoncimik tarzında hem oyuncaklı hem de seksi bir elbise giydi. 
Açıkçası ben bu tip elbiselerin ondan başkasına yakışacağını düşünmüyorum. 
Swarovski ve kristal detaylı el örgüsü elbisenin tasarımı Gökçe Sürmeli’ye 
ait. 
Şaşkınbakkal’da Drape Butik’de satılıyor. 
Fiyatı 1150 TL.

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100


Kimono ve pantolon takım

Haberin Devamı

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner’in başrolünü paylaştığı yazlık dizi “Rengarenk” geçen hafta başladı. Renk isimli bir oyuncuyu canlandıran Şekerci’nin ilk bölüm kıyafetleri arasında en çok sabah uyandığında giydiği kimono ve pantolonu beğendim. 
Dizide pijama gibi gösterilen tasarımlar, plaj giysisi. Hatta Çeşme’de yaz akşamlarında içine büstiyer giyilerek kombinleyenini de gördüm. İzmirli tasarımcı Eda Erdoğan’a ait kimono ve pantolon pamuk olduğu için terletmiyor. 
Pantolon: 180 TL
Kimono: 190 TL

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

 

Şişman gösterdi 

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı dizisinin son bölümünde Gökçe’nin yani Hande Doğandemir’in giydiği kırmızı tuluma itirazım var. Renk tamamdı ama tulum oyuncuyu olduğundan şişman göstermişti. Tek parça olmasına rağmen iki parça durmasaydı, pantolonu o kadar bol inmeseydi ya da yakası V gelseydi durum kotarılabilirdi. Ama olmadı. 
Tulum İpekyol 199 TL.

 

Şahane zayıfladı 

İki gelinliğe de 10 üzerinden 100

Hande Erçel öyle güzel zayıfladı ki tanımakta zorlanıyorum. Yanakları gitti, hatları ortaya çıktı. Daha da bir güzelleşti. Artık rahatlıkla göbeğini açıkta bırakan bluzlar giyebiliyor. “Aşk Laftan Anlamaz”ın son bölümünde giydiği siyah crop top’a da göbeğindeki piercing’e de bayıldım. Süleyman Tezcan’ın Street Fashion koleksiyonuna ait. Fiyatı 49 TL.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!