İçinden rock geçen Cadde

Güncelleme Tarihi:

İçinden rock geçen Cadde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 03:34

Trump Cadde’de yaz konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Kolpa’nın konser vereceği alışveriş merkezi, önümüzdeki iki ay boyunca sahnesinde rock müziğin ünlü isim ve gruplarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Trump Alışveriş Merkezi’nin terasında 17’si yeme-içme olmak üzere toplam 25 mağazasıyla hizmet veren Trump Cadde’de ağustos ayına kadar her hafta müziğin sevilen isimleri sahne alacak.
Mabel Matiz ve Feridun Düzağaç’la başlayan yaz konserleri, bu akşam Kolpa ile devam edecek. Konserleri dileyen herkes ücretsiz olarak izleyebilecek. Trump Cadde’de önümüzdeki günlerde sahneye çıkacak isimler arasında Mehmet Erdem, Koray Candemir ve Aylin Aslım da var.

İşte konser programı

5 Temmuz: Malt
12 Temmuz: Umut Kaya
19 Temmuz: TNK
2 Ağustos: REDD
9 Ağustos: Mehmet Erdem
16 Ağustos: Koray Candemir
23 Ağustos: Aylin Aslım

Bu akşam saat 19.00’da sahneye çıkacak olan Kolpa, yaklaşık iki saat sürecek konserde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Buluşma merkezi
Trump Cadde, altlı üstlü yerleştirilmiş, üzeri graffiti’lerle bezenmiş konteyner’ları, tasarım mağazaları ve yeme&içme mekânlarıyla aykırı bir ruha sahip. İstanbulluların son dönemdeki buluşma merkezi olan Trump Cadde, yaz boyunca ziyaretçilerine rock konserleriyle keyifli saatler yaşatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!