Hümeyra: Ne kadar iyi olabilirim ki!

Güncelleme Tarihi:

Hümeyra: Ne kadar iyi olabilirim ki
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 08:58

Oğlu Sadık Bigat'ı (47) geçtiğimiz yaz kalp krizi sebebiyle kaybeden usta sanatçı Hümeyra, beş ay sonra Nişantaşı'nda ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Metin yazarı oğlu Sadık Bigat'ın vefatı sonrası hayli zayıfladığı görülen Hümeyra, torununa oyuncak aldığını söyledi.

73 yaşındaki oyuncu, "Bugün torunumun doğum günü. Aylar sonra ilk kez dışarı çıkıyorum. İyi değilim işte, ne kadar iyi olabilirim ki?" dedi.

Hümeyra: Ne kadar iyi olabilirim ki

Hümeyra'yı; şapkası, maskesi ve gözlükleriyle görenler tanımakta güçlük çekti. ( Seçkin Şenvardar-Milliyet)
Hümeyra: Ne kadar iyi olabilirim ki

CENAZEDE AYAKYA DURMAKTA ZORLANDI
12 Ağustos 2020 tarihinde Teşvikiye’deki evinde kalp krizi geçirerek vefat eden Sadık Bigat, Zincirlikuyu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmişti.

Hümeyra: Ne kadar iyi olabilirim ki

Oğlu Sadık Bigat'la en son 10 Ağustos'ta telefonda konuşan Hümeyra, defalarca aramasına rağmen ulaşamayınca, meraklanarak oğlunun Nişantaşı'ndaki evine gitmişti. Bir yakınına daire kapısını açtıran sanatçı, oğlunun cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Haberin Devamı

Oğlu Sadık Bigat’ın cenaze namazına yakınlarının kolunda gelen Hümeyra, ayakta durmakta güçlük çekmişti. Usta oyuncu, gelini Serra Bigat ile yan yana oturarak, taziyeleri kabul etmişti.

 Cenazeye; Ahmet Mümtaz Taylan, Özge Özpirinçci, Halit Ergenç, Çağan Irmak, Berna Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Serkan Altunorak, Gonca Vuslateri, Onur Saylak, Engin Öztürk ve Boran Kuzum gibi isimler de katılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!