Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi Onur Ünlü kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Hazar Ergüçlünün sevgilisi Onur Ünlü kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 12:30

Hazar Ergüçlü ve Ünlü beraberliği magazin sayfalarına konu olmaya devam ediyor. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle haklarında pek çok yorum yapılan Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü çifti son olarak 10 saniyelik video ile gündeme oturdu. Peki, Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi Onur Ünlü kimdir?

Haberin Devamı

Son yılların en üretken yönetmenlerinden Onur Ünlü, 24 Haziran 1973 tarihinde dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisans eğitimi yaptı.

1993 – 1998 yılları arasında yazdığı şiirleri "Ah Muhsin Ünlü" mahlası ile yayınladı. Leyla ile Mecnun, Şubat, Beş Şehir, Nerede Kalmıştık gibi projeleriyle tanınan Onur Ünlü, “İtirazım var” ve “Sen Aydınlatırsın Geceyi” filmleriyle 32. ve 33. İstanbul Film Festivali’nden ödülle döndü.

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli Youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı.

 

BAKMADAN GEÇME!