Hande Erçel'den yeni sevgili itirafı... Mehmet Dinçerler kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Hande Erçelden yeni sevgili itirafı... Mehmet Dinçerler kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 14:17

Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın yakın dostu Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan Hande Erçel ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Güzel oyuncu, 'Çok mutluyuz çok güzel giden bir ilişkimiz var ikimizde çok yoğun çalışıyoruz ama yakında bizi birlikte görebilirsiniz.' dedi. Bu açıklama ardından Mehmet Dinçerler ile ilgili sorular da çoğaldı. Peki Hande Erçel'den yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ve iş adamı Mehmet Dinçerler'in aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sürpriz aşk hakkında daha önce hiç yorumda bulunmayan Hande Erçel dün katıldığı bir davette yeni aşkını ilk kez anlattı.

Güzel oyuncu, "Çok mutluyuz çok güzel giden bir ilişkimiz var ikimizde çok yoğun çalışıyoruz ama yakında bizi birlikte görebilirsiniz" dedi. (Uçankuş)

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

29 yaşında olmasına rağmen iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor.

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler şimdi Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Mehmet Dinçerler, dünyaca ünlü kahve markasının Türkiye CEO'su. Başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor.

 

Hande Erçelden yeni sevgili itirafı... Mehmet Dinçerler kimdir

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!