Hande Erçel kimdir? Annesi Aylin Erçel kaç yaşındaydı?

Güncelleme Tarihi:

Hande Erçel kimdir Annesi Aylin Erçel kaç yaşındaydı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2019 14:26

Projelerinin yanı sıra birliktelikleri ve açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen Hande Erçel'in hayatı merak ediliyor. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Hande Erçel’in yıldızı Güneşin Kızları dizisindeki 'Selin' karakteriyle parlamıştı. Peki, Hande Erçel kimdir? Kanserden hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel kaç yaşındaydı?

Haberin Devamı

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Hande Erçel, 2015 yılında katılmış olduğu Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasıyla dikkatleri üzerine çekti. İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu. İdil Fırat ve Fikret Kuşkan ile başrollerin paylaşan Hande Erçel, Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Hande Erçel’in asıl çıkışı ise Güneşin Kızları dizisi oldu. Bu dizideki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile uyumu sık sık sosyal medyaya da konu oldu. 2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Burak Deniz’le, 2017 yapımı “Siyah İnci” dizisinde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşan Hande Erçel, son olarak başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Hande Erçel'in bir süredir kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 11 Ocak 2019 tarihinde hayatını kaybetti. Hande Erçel'in sık sık sosyal medyadan fotoğraflarını paylaştığı Aylin Erçel, 48 yaşındaydı.

 

BAKMADAN GEÇME!