Hakan Ural'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı!

Güncelleme Tarihi:

Hakan Uralın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 11:08

Hakan Ural’ın annesi Ceyhan Cem hayatını kaybetti. Ural, annesinin vefat haberini sosyal medyadan duyurdu. Ceyhan Cem, dün son yolculuğuna uğurlandı. Peki; Hakan Ural kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Oyuncu Hakan Ural’ın, iki yıldır kanser tedavisi gördüğü annesi Ceyhan Cem (65) cumartesi sabaha karşı hayatını kaybetti. Hakan Ural, annesi Ceyhan Cem'in vefatını kişisel Instagram hesabından duyurdu.

Ural: "Maalesef annemi kaybettik, Allah taksiratını affetsin. Yarın ikindi namazında  Levent Camii'nden Feriköy Mezarlığı'na defnedeceğiz." notuyla paylaştığı fotoğrafın altına çok sayıda taziye mesajı geldi.

Hakan Uralın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Ural’ın annesinin cenazesi dün Levent Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Ural’ı eski eşi Sibel Can ve çocukları da  yalnız bırakmadı. Can’ın yanı sıra, Rıdvan Dilmen, Ümit Karan, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimler cenazeye katıldı. Ural’ın babası Selçuk Ural’ın cenazede olmaması ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Hakan Uralın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Hakan Ural kimdir?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Ceyhan Cem babası ise sanatçı Selçuk Uraldır. Babası ile annesi hiç evlenmedi, hatta 16 yaşına kadar çocuğu olduğunu bile kabul etmedi. Ancak 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçebildi. Fındıkzade’de annesinin evinde büyüdü. Çocukluğunda ayakkabı boyadı, elektrikçide çalıştı ve su sattı. 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Ardından Yeşilçam’dan üst üste teklifler almaya başladı. Fakat okulu nedeniyle Amerika’ya gitti, geldi. 19 yaşında Sibel Canla medyatik bir evlilik yaparak genç yaşta baba oldu. İlk olarak Banu Alkanla birlikte rol aldığı Mavi Yolculuk filmi ile tanındı.

BAKMADAN GEÇME!