Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Güncelleme Tarihi:

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 14:55

Magazin Konseyi bu hafta Hadise’nin aldığı kilolar, Ebru Şallı’nın yeni pilates DVD’si ve Murat Tavman’ın Fit Vücut Şifreleri üzerinden yaz gelirken ünlülerin kilolu ya da fit olma sorunsalını masaya yatırdı.

Haberin Devamı

Melike KARAKARTAL

Ekran önünde iş yapan insanlar kiloları yüzünden eleştiriliyor ancak bunun ölümcül bir hastalık gibi ele alınmasını adaletsiz buluyorum.
Bu, bir noktada psikolojik şiddete giriyor, mesela Hadise’nin sürekli kilo alıp vermesini konuşmak...
Öte yandan bu kilo işlerinin sadece yaz öncesinde gündeme gelmesi konuya asla sağlık tarafından yaklaşmadığımızı gösteriyor ki, bence esas sorun bu.
Pek çok insan ona kilo yapan sebepten habersiz, bilinçsiz ve asla çalışmayacak diyetlerle kendini harap ediyor.
Ben yeni hipoglisemik olduğumu keşfettim mesela, bugüne kadar kilo alıp vermelerimin sebebini çözmüş oldum ve hayatımı buna göre düzenledim.;

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Onur BAŞTÜRK

Haberin Devamı

Yaz gelirken tüm bu çabalar çok normal. Çünkü herkes ‘plaj vücudu’na kavuşmak istiyor acilen. Ama üzgünüm öyle DVD’ler ve kitaplardaki egzersizleri uygulayarak bu iş hemen olmaz! Hadise de balıketli Britney Spears’imiz işte, onun bu halini seviyoruz. Kafasına takmasın, önüne baksın...

Cengiz SEMERCİOĞLU

Korkarım Hadise ikinci bir Sibel Can olacak. Bu gidişle Hadise de yıllarca kilolarıyla konuşulacak ama bu zemini de kendisi hazırlıyor. Ünlülerin kilo takıntısı olması normal çünkü magazin basını bu konuda kadın-erkek demeden çok acımasız...

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Ömür GEDİK

Cumartesi konser dönüşü Kıbrıs-İstanbul uçağında Hadise ile karşılaştık. Zayıf görünüyordu. Televizyon ekranı bazı insanlara haksızlık yapıyor. İri kemikli ve biraz uzun boyluysan yandın. Bu durumda en mantıklı ince bir görünüm sağlayan pilates sanırım.

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Nasıl zayıflıyorlar

Diyetisyen Gülşen Altın diyor ki: “Bu yazın trendi radyo frekans teknolojisi kullanarak bölgesel yağlanmayı kısa sürede ortadan kaldıran cihazlar. ‘Bir ay önce böyle görünmüyordu?’ dediğiniz hangi ünlü isim varsa emin olun radyo frekans teknolojisi kullanan cihazlarla uygulama yaptırıyordur. Bu yöntem, bölgesel fazlalıklar konusunda en gelişmiş yöntem olarak değerlendiriliyor.”Beslenme ve spor dışındaki inceltici uygulamalara pek sıcak değildim fakat teknolojinin sağladığı imkanları görmezden gelmenin alemi yok, bu uygulama işe yarıyor. (Melike Karakartal)

 

Haberin Devamı

İNSANLIK HALLERİ BUNLAR

Erkan Can ve Sıla bu hafta kameralara alkollü yakalandılar. Alkol alıp yerlere düşen, araba kapısı tekmeleyen “kusacağım” diye bağıran ünlülerin kariyerleri bu görüntülerden nasıl etkileniyor?

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Cengiz SEMERCİOĞLU

Ne Erkan Can’ın oyunculuğu alkol alıp yerlerde yuvarlanmaktan etkilenir ne de Sıla’nın şarkıcılığı arabasına kustu diye sarsılır... İnsanlık halleri bunlar. Uyuşturucu operasyonları bile ünlülerin kariyerlerini sarsmıyor alkollü görüntüleri mi sarsacak... 

Onur BAŞTÜRK

Alkollü yerlerde sürünme pozları kariyeri kötü etkiler, çünkü akıllarda öyle yer ediyorsun. Sıla’nın hali alkollü fenaydı, ama bir yandan da sempatikti.
“Kusacağım” diye bağırmasıyla filan... Yine de dikkat etse daha iyi olurmuş.
Erkan Can ise bayağı kendini kaybetmiş, saçmalamış. İçindeki agresyon ortaya çıkmış.

Haberin Devamı

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

 

Ömür GEDİK

İçkinin şişede durduğu gibi durmadığını en çok ve sık sık ünlüler üzerinde görüyoruz. Bu durumun algısı sanatçıdan sanatçıya değişiyor.
Kimisinde biraz daha doğal karşılıyor kimisine ise hiç yakıştırmıyoruz. Ama az ya da çok fark etmez bence bir şekilde kariyerlere olumsuz etkisi oluyor.

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

 

Melike KARAKARTAL

“Kendini kontrol edemeyen” birini görmenin insan üzerinde olumlu bir etkisi olmadığı açık. Eğer düzenli olarak alkollü “kameralara yakalandı” anları yaşıyorsa, bu yokuş aşağı inişi gösteriyor fakat herkesin alkolün ucunu kaçırdığı, zehirlendiği bir anı olur hayatında, ayrımı iyi yapmak lazım.

 

Haberin Devamı

DUYARLILIĞIN GÖSTERİŞE DÖNÜŞMESİ VEFA DEĞİL

Hastaneye ve cenazeye giden ve gitmeyen ünlüler vefalı ve vefasız diye etiketlendiriliyor. Giden vefalı, gitmeyen vefasız mı? 

Melike Karakartal

Göründüğün kadar varsın çağında kameranın önünde gerçekleşmeyen, sanki yaşanmamış sayılıyor. Kapalı kapılar ardında neler oluyor bilemeyiz, kimseyi etiketlememek lazım. Görüntü vermek için veya “Vefasız demesinler” diye hastaneye veya cenazeye gidilmez, bu motivasyonla hareket eden insanlar olduğunu düşünmüyorum. Bunlar, başkalarının dışarıdan gördüğü kadarıyla yaptığı yorumlar.


Ömür Gedik

Hastane ziyaretleri ve cenazeye gitmenin önemini insan hasta olunca ya da bir yakınını kaybedince anlıyor. Bence ikisine de gidilmeli, dostlar zor günlerinde yalnız bırakılmamalı. Ben Melike’ye katılmıyorum.
Ünlüler dünyasında bunu dostluk adına yapanlar olduğu gibi, millet ne der korkusu ve kameralara görünme arzusuyla yapanlar da var maalesef. Bu ziyaretlerde amaç vefalı etiketi almak, bir iki görünmek değil, dostunun yanında olmak olmalı.

Haberin Devamı


Onur Baştürk

Duyarlılığın gösterişe dönüşmesi bu, vefa mefa değil. Hastaneye gider gitmez, cenazeye de öyle. Bunların üzerinden vefalı ya da vefasız etiketi yapıştırmak çok manasız. Bu ünlü aleminin bunun çetelesini tutmasını über komik buluyorum.

Cengiz Semercioğlu

Hayatım boyunca cenazesine gittiğim ünlü sayısı bir elin parmaklarını geçmez... Oya Aydoğan’ınkine de gitmedim. Vefasız mıyım? Kameralara poz vermek, gazetelere demeç vermek için gidenler vefalıysa varsın ben vefasız olayım...

 

TAZE DAMAT HEVESİ

Tarkan’ın “mutlu olmaya hakkım yok mu?” diyerek yüzüğünü gösterdiği kare çok paylaşıldı. Evlilik ve yüzük bağlantısını bir masaya yatıralım. Yüzük takanlar, takmayanlar ve Tarkan misali gözümüze sokanlar... 

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Melike Karakartal

Tarkan çok ama çok mutlu, bize düşen de onun adına sevinmek olur. Duyduğuma göre aslında Türkiye’de büyük bir düğün yapacakmış ancak eşiyle ilgili yapılan acımasız yorumlara öyle içerlemiş ki düğünü Almanya’ya taşımış.
Şimdi yüzüğü göstermesi gayet anlaşılabilir, elbette gözümüze sokacak! Bunun dışında yüzük gösterme işleri tabii biraz kadınlara ait bir durum.
Mutluluğu zar zor yakalamış erkekler hariç tabii, onlarda biraz “Oh ya, sonunda” hissiyatı oluyor.
“Önemli olan gönül bağı” diyenlerden misiniz bilemem ancak yüzük bana çok nostaljik ve romantik bir simge gibi görünüyor, takmak istemeyen adamdan biraz şüphe duyarım. Flört etme ihtimali olması için yüzük takmayan adamlar olduğu da malum. Yüzük güzel bir olayın, güzel bir hissin simgesi ve takılmalı...

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Cengiz Semercioğlu

Taze damat olduğu için yüzüğünü hevesle gösteriyor Tarkan, yakın gelecekte çıkarır...
Yüzük takmak zorunda da değil ayrıca... Evli biri olarak bazen çok sıkılıp atıyorum yüzüğü, 4-5 ay sonra özleyip takmak istiyorum.
Tarkan’a da tavsiye ederim iyi oluyor...


Ömür Gedik

Evlenip, yüzüğünü böyle sevinçle gösteren bir erkek bulmuşuz, bunuyoruz.
Ayıp vallahi! Cengiz yakında çıkarır demiş. Hiç sanmıyorum Cengiz. Çıkaracağı yüzüğü niye göstersin? Ve hatta çıkaracağı yüzüğü en başta niye taksın.
Sıkıldım, alerji yaptı ayağına bir süre sonra yüzüğü çıkarıp, çapkınlık antrenmanı yapan erkeklerin eşlerine tavsiyem, yüzüğü takmıyor mu, dövme yapmaya zorlayın, parmağına adınızı yazdırın.

Onur Baştürk

İlk kez bir erkeğin evlilik yüzüğünü gözümüze gözümüze sokmasına şahit olduk, şoktayım Konsey! Genelde kadınlar “Adamı kaptım, yüzüğü de taktım” tadında bunun gösterişini yapmayı severler.
Misal: Geçmiş zamandan Meltem Cumbul’un böyle bir karesi vardı.
Tarkan da bilerek mi bilmeyerek mi yaptı bunu bilemem ama o eski cool Tarkan’dan eser yok şimdi!

 

İNENLER - ÇIKANLAR

YAVUZ BİNGÖL (İNDİ)

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Yavuz Bingöl’ün Kıbrıs’ta kumar masasında çekilen fotoğrafı basına yansıdı.

Melike Karakartal
Kumar masasının sol tarafında mı görüntülenmiş?

Ömür Gedik
Yavuz’un son zamanlardaki duruşuyla kumar masası ters orantılı olduğu için haber bu kadar büyüdü ve yankı buldu tabii. Yoksa kimse bu kadar tepki göstermezdi.

Onur Baştürk
Kumar oynamak kişinin kendi bileceği bir iş. Ama söz konusu “solcu ve muhazafakar” Yavuz Bey olunca o görüntünün haber olması normal. Serdar Ortaç olsa kimsenin umru olmazdı.

Cengiz Semercioğlu
Bir sanatçının sırf kumar oynarken görüntülendiği için ‘inenler’de olmasına itiraz ediyorum... Ne yapmış Yavuz? Kıbrıs’ta onlarca ünlünün, işadamının, sosyetik ismin, gazetecinin yaptığı gibi kumar oynamış... Bundan dolayı eleştirilir mi insan?..

 

FERHAN ŞENSOY (ÇIKTI)

Ferhan Şensoy kavuğunu sonunda devretti, Rasim Öztekin’e hayırlı olsun...

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda


Melike Karakartal
Kel Hasan’dan Dümbüllü’ye, Dümbüllü’den Münir Özkul’a, Özkul’dan Ferhan Şensoy’a... Ardından Rasim Öztekin... İnsanı duygulandıran, yıllara yayılan bir gelenek, böyle zamanlarda bizi mutlu eden haberler bunlar. Hayırlı, uğurlu olsun!

Ömür Gedik
Ferhan Şensoy’un kavuğu devretmek için bunca yıl beklemesine bozulmadım ben. Çünkü onca yıl boyunca çok iyi taşıdı. Rasim Öztekin gibi bir isme devretmesine ise çok sevindim. Doğru kafaya gitti kavuk. Güle güle taşısın.

Cengiz Semercioğlu
Kavuğu ona devretsin buna devretsin, neden bu kadar bekledi ayrı tartışma konusu. Ama 27 yıl layıkıyla taşıdı Ferhan Şensoy ve bundan dolayı da kocaman bir alkışı hak ediyor. Devrettiği Rasim Öztekin de doğru isim...

Onur Baştürk
Kavuk biraz geç devredilmiş ama olsun. Kavuğu devreden ve devredilen mutluysa banane zaten.

 

LERZAN MUTLU (İNDİ)

Lerzan Mutlu’nun Oya Aydoğan’a “sana bilendim, sinsi, ekmeğimle oynadın” dediği görüntüleri ortaya çıktı...

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Cengiz Semercioğlu
5 yıl önce CINE5’te program yaptıkları dönemde Pınar Eliçe’ye de benzer şeyleri yapmıştı Lerzan Mutlu... Bu programda da Oya Aydoğan’la yıldızı hiç barışmadı. Bir değil, iki değil demek ki problem Lerzan Mutlu’da...

Melike Karakartal
Şöhret sahibi isimler doğal olarak büyük egolara sahip oluyorlar. Burada basit bir “üstüne alınma” meselesi söz konusu olmuş, Oya Aydoğan’ın Lerzan Mutlu’ya özellikle bir fenalık etmediği bana kalırsa ortada.
Ufak ve fark etmeden yapılan bir görmezden gelme anı karşı tarafta büyüyor, büyüyor ve “bilenme” seviyesine kadar ulaşıyor. Bu dünyada biraz da normal böyle işler. Herkes yaşıyor.

Onur Baştürk
Bu hikaye çok “cat fight” ya, beni aştı. Yorum yapamıyorum. Ayrıca Lerzan Mutlu kimdi?

Ömür Gedik
Onur’a katılıyorum. Gündemi bu kadar meşgul etmesini bile fazla bulduğum bir isim Lerzan Mutlu.

 

EMOJİLİ KONSEY

Onur bunu sıkıcı buldu

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Serdar Ortaç’ın bir kez daha yaz başlarken albüm çıkarmasını ve albümün baştan sona yıllardır dinlediğimiz o aynı pop arabesk Serdar ritminin cıstak cıstak bir tekrarı olması...

 

Melike bunu takdir etti!

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Tarkan’ı sorgulamak bana düşmez diyen Bilge Öztürk’ü... Eski ilişkileri ardından ince, düşünceli konuşmayı herkes beceremez. Bilge Öztürk’e alkış...

 

Melike bunu sevdi!

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Önce THY pilotları “üzerimizden yeşik ışık geçti” diye kuleye bildirim yaptı, sonra Muğla’da tatil yapan bir kimya mühendisi o bildirimdeki tarife uyan bir yeşil ışığı fotoğrafladı... Böyle “Alacakaranlık Kuşağı” hikayeleri özlemiştik, iç karartıcı gündeme “uzaylı arası” vermek iyi geldi!

 

Cengiz bunu sevdi

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Beyazıt Öztürk’ün “Barcelona’ya yerleşti” iddialarıyla ilgili olarak, Beyaz Show’u “Yayınımız Barcelona’dan devam ediyor. Stüdyodaki seyircilerimizin hepsi İspanyol” demesini...

 

Ömür bunu alkışladı

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Havalar şu günlerde soğusa da yazın habercileri geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Agency, Bodrum Yalıkavak Marina’da açılışını yaptı. Bodrum merkezdeki Yatch Club da konserlere başladı. Bodrum’un canlı müzik konusunda en etkili bu iki mekanından notalar yükseliyorsa, sezon başladı demektir.

Ömür bunu sevdi

Hadise ikinci bir Sibel Can olma yolunda

Şahan Gökbakar’ın birinci evlilik yıldönümlerini Selin-Şahan yazan bir pasta ve “mutluluk çok basit, ailen mutluluğundur” mesajıyla kutlaması içtendi. Mesaj evrensel; mutluluk aile olmakta...

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!