Güven Murat Akpınar kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Güven Murat Akpınar kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 10:21

İstanbullu Gelin dizisinin içine kapanık aşığı Osman’ı canlandıran Güven Murat Akpınar’ın özel hayatı merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitiren Güven Murat Akpınar’ın yaşı ve geçmiş projeleri araştırılıyor. Peki Güven Murat Akpınar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Güven Murat Akpınar, 1 Ocak 1988’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2011 yılında rol aldığı Bizim Yenge dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı, asıl çıkışını ise Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş'in yaptığı başrollerinde Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya ve Berk Hakman’ın başrollerini paylaştığı Suskunlar dizisi ile yaptı. İstanbul Sokakları, Boynu Bükükler, Urfalıyam Ezelden, Suskunlar ve Bizim Yenge dizilerinin kadrosunda yer alan Güven Murat Akpınar, 2017 yapımı İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek ile başlrolü paylaşıyor. Güven Murat Akpınar, 1 Ocak 1988’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2011 yılında rol aldığı Bizim Yenge dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı, asıl çıkışını ise Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş'in yaptığı başrollerinde Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya ve Berk Hakman’ın başrollerini paylaştığı Suskunlar dizisi ile yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul Sokakları, Boynu Bükükler, Urfalıyam Ezelden, Suskunlar ve Bizim Yenge dizilerinin kadrosunda yer alan Güven Murat Akpınar, 2017 yapımı İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek ile başrolü paylaşıyor. 

BAKMADAN GEÇME!