Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü!

Güncelleme Tarihi:

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 08:01

Hamileliğini gözlerden uzak yaşayan Gupse Özay, Çeşme tatilinde ilk kez karnı burnunda fotoğrafını paylaştı. 7 aylık hamile olan ünlü oyuncunun bu karesi büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Barış Arduç’la iki yıl önce nikâh masasına oturan Gupse Özay, geçtiğimiz haftalarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. 6 aylık hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu kızı olacağını açıklamıştı. Hamileliğini gözlerden uzak yaşayan Gupse Özay, arkadaşlarıyla Çeşme tatiline çıktı.

Ünlü oyuncu önceki gün Melikşah Altuntaş, Aybüke Albere ve Esra Ruşan’ın aralarında olduğu arkadaş grubuyla bir mekanda eğlendi. Arkadaşlarıyla verdiği pozu Instagram hesabının ‘hikaye’ bölümünde yayınlayan ünlü oyuncunun karnı burnundaki karesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü
7 aylık hamile olan Gupse Özay, kız bebek dünyaya getirecek.

Haberin Devamı

 HAMİLE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Magazin dünyasının şu sıralar bebek hryrcanı yaşayan tek ismi Başak Dizer değil... Ekranın ünlü güzelleri art arda paylaştıkları hamile pozları ile dikkat çekiyorlar. İşte onlardan bazıları...

MAVİ'YE GÜNLER KALA

Mart ayında Levent Babataş ile nikah masasına oturan 41 yaşındaki Demet Evgar anne olmak için gün sayıyor. Kız bebek bekleyen Evgar, karnı burnunda pozlarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı. 

Demet Evgar kızına Mavi adını verecek. 

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

ARTIK 4 KİŞİ

Deniz Yıldızı dizisinin setinde tanışan Begüm Topçu ile Cantuğ Turay 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk çocukları Masal 2017 yılında dünyaya geldi. 

Dizinin ardından tiyatro oyunları ile izleyici karşısına çıkan Begüm Topçu hamile olduğunu duyurdu. 

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

Topçu, karnı burnunda pozunu Instagram sayfasında paylaştı. 

"Bugün sezonun son hürmüzüydü. Artık biraz bebişimizi dinlendireceğim. Kızımıza kardeş geliyor" Çift, geçtiğimiz hafta bebeklerine kavuştu. 

Haberin Devamı

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

ÖZEL BİRİNİ BEKLERKEN!

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci, ilk bebeklerini 27 Nisan'da kucaklarına aldı. 

 

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

2021’in mart ayında evlenen İrfan Can Kahveci ile Gözde Kahveci, yılın son günlerinde sevenlerine müjdeli haberi vererek bebek beklediklerini duyurmuştu. Futbolcu, eşinin paylaştığı fotoğrafın altına “Oğlumuzla beraber geçireceğimiz günler için çok heyecanlıyım” yazarak bebeğin cinsiyetini açıklamıştı.

Gözde ve İrfan Can Kahveci, doğumdan günler önce özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Heyecanlı çift, Safa Gülsoy’un objektifine poz verdi. Her ikisi de çekimin ardından o kareleri sosyal medyada İngilizce “Özel birini beklerken” notuyla yayınladı.

Haberin Devamı

KURT EFE'YE KAVUŞMADAN ÖNCE

Babalık heyecanı yaşayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Efe doğmadan birkaç gün önce, eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un karnını öptüğü kareyi nazar boncuğu emojisiyle İngilizce “O aynı rüzgar gibi...” yazarak Instagram hesabında paylaştı. 2016 yılında evlenen çiftin fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

 İKİNCİ BEBEK YÜKLENİYOR!

Oyuncu Seda Bakan 2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında da kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti. Bakan'dan ikinci bebek müjdesi geldi.

Seda Bakan hamileliğini Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Bebeğinin cinsiyetini de açıklayan Seda Bakan, fotoğrafın altına "Yeni kız bebek yükleniyor…4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır." notunu düştü.  

Haberin Devamı

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

 HANDE SORAL

İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, oğulları Ali'ye 30 Mayıs'ta kavuştu. 

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

Hande Soral, doğum öncesi çekilen fotğrafını ' Anne oluyorum' notuyla paylaşmıştı...

SERAY SEVER

Seray Sever de hamile pozu paylaşan isimlerden..

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan Sever, mayıs ayında ikiz bebekleri Sofia ve Alya'yı dünyaya getirdi. 

Seray Sever doğumdan birkaç gün önce çekilen karnı burnunda pozlarını da Instagram'dan paylaştı. 

Seray Sever'den bebek müjdesi: İkizlerim olacak

ECE CEŞMİOĞLU

Haberin Devamı

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı.

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

Çeşmioğlu, sosyal medya hesabında  hamilelik fotoğraflarını paylaştı.

Ünlü çift, mart ayında kızlarını kucaklarına aldı ve bebeğe Zeynep adını verdi. 

MERVE ÖZBEY

Geçtiğimiz yıl şubat ayında kızı Elif Özüm'ü dünyaya getiren Merve Özbey ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Henüz hamileliğinin başında olan Özbey, mutlu haberi Instagram'da paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

"Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil… Görünmeyeni de bilin isterim… Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif’ime kardeş geliyor… Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. 'Anneler olmasa kim kimi severdi' diyen Gülten Akın’dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil kediye, köpeğe, kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür."

SİNEM KOBAL

2016 yılında Kenan İmizalıoğlu ile nikah masasına oturan ve 2020 yılında kızı Lalin'i dünyaya getiren Sinem Kobal, mayıs ayında ikinci kez anne oldu. 

Gupse Özay 7 aylık hamile... Bebek göründü

İlk hamileliğinde de uzun bir süre objektiflerden kaçmayı başaran Kobal'dan ikinci hamileliğinde de fotoğraf gelmedi. 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!