Goo Hara kimdir, neden öldü? Yakın arkadaşı Sulli kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Goo Hara kimdir, neden öldü Yakın arkadaşı Sulli kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2019 15:28

Sarkıcı ve oyuncu olan Kuzey Koreli Goo Hara'nın evinde ölü bulunduğu haber gündeme damga vurdu. 28 yaşındaki Goo Hara 'nın yakın arkadaşı Sulli de geçtiğimiz ay evinde ölü bulunmuştu. Kore dünyasını yasa boğan ani ölümler ardından Go Hara'nın yanı sıra Sulli'nin hayatı da bir kez daha araştırılmaya başlandı. Peki, Goo Hara kimdir, neden öldü? Yakın arkadaşı Sulli kimdir?

Haberin Devamı

Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu Goo Hara, 1991 yılında doğdu. Daha çok eski üyesi olduğu güney koreli k-pop grubu KARA tarafından bilinir. 2011 yılında DSP Media tarafından Yong Jun-hyung ile çıktıkları açıklandı. 27 mart 2013 yılında Cube Entertainment ve DSP tarafından Hara ve Jun-hyung ayrıldığı açıklandı. Goo Hara geçtiğimiz mayıs ayında intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Daha sonra bir açıklama yapan Goo Hara, yaşamına son vermeye çalıştığı için hayranlarından özür dilemişti. Goo Hara, yakın arkadaşı Sulli'nin ölümü ardından gözyaşlarına boğulduğu bir video paylaşmıştı. 

Goo Hara'nın bir kez daha intihar ettiği düşünülüyor.

SULLİ KİMDİR?

Choi Jin-ri ya da sahne adıyla Sulli, 1994 yılında dünya geldi. Kız grubu f(x)'in eski üyesiydi.Sulli, 2005 yılında çocuk aktris olarak dizilerde yer almaya başladı. Daha sonra S.M. Entertainment elemelerine katıldı ve şirkete girdi.Girls' Generation üyeleri Tiffany ve Taeyeon ile onlar çıkış yapana kadar aynı yurtta kaldı.. 5 Eylül 2009'da "La Cha Ta" şarkısıyla f(x) grubunun bir üyesi olarak çıkış yaptı.

Grubun Red Light promosyonları sırasında "kendisi hakkında sürekli devam eden kötü yorumlar ve doğru olmayan dedikodular yüzünden ruhsal ve fiziksel olarak yorgun" olma nedeniyle Kore eğlence endüstrisinde aktivitelerine ara verdi. Aktivitelerine ara verdiği 24 Temmuz 2014'te açıklandı. Verdiği aradan bir yıl sonra Ağustos 2015'te resmi olarak f(x) grubundan ayrıldığı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!