Gökhan Özen ile Selen Sevigen'den boşanma açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Özen ile Selen Sevigenden boşanma açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 10:35

Selen Sevigen ve Gökhan Özen yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Gözlerden uzak bir evlilik süren ikilinin boşanma kararı, sosyal medyanın da gündemine oturdu. 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin boşanma haberi ardından "Selen Sevigen kimdir?" sorusu gündeme geldi. İşte çiftin ortak boşanma açıklaması ve Selen Sevigen'in hayatı!

Haberin Devamı

Gökhan Özen ile Selen Sevigen'in yazılı açıklaması şöyle:

 "Değerli Basın Mensupları,

 Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz.

 Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.

Saygılarımızla."

SELEN SEVGİDEN KİMDİR?

Aslen Malatya'lı olan Selen Sevgiden, 1979 yılında doğdu. Yüksek öğretimini Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı ve ABD’nin Kaliforniya Üniversitesi’nde öğrenimine devam etti. Müzik eğitimi de gören Selen Sevgiden, İngiltere’de London Academy of Music and Dramatic Arts’ta müzik ve sinema eğitimi aldı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in kızı olan Selen Sevgiden, 7 Temmuz 2010'da hayatını pop müzik sanatçısı Gökhan Özen ile birleştirdi. Gözlerden uzak ve sakin bir hayatları olan ikilinin bu evlilikten 2 kız çocukları var.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!