Gamze Özçelik kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Gamze Özçelik kimdir Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 09:26

Gamze Özçelik, son günlerde magazin dünyasını yakından takip eden bireyler tarafından araştırılmaya başlandı. Katıldığı güzellik yarışmasında derece aldıktan sonra oyunculuk konusuna ağırlık veren Gamze Özçelik, hayır kurumlarına destek amaçlı defileye çıkmıştır. Peki, birçok projede rol alan Gamze Özçelik kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yaptı.

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sundu. 19 Haziran 2008 tarihinde Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!