Feyza Aktan ve Özcan Deniz’in velayet davasında tanıklar dinlendi

Güncelleme Tarihi:

Feyza Aktan ve Özcan Deniz’in velayet davasında tanıklar dinlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2021 14:02

Şarkıcı Özcan Deniz’in oğlunun velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayet davasının 2. duruşması görüldü.

Haberin Devamı

Özcan Deniz 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan’a 3 yaşındaki oğlunun velayeti için dava açmıştı. İstanbul 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, davacı Özcan Deniz ve davalı Feyza Aktan geldi. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmaya, basın mensupları alınmadı. Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz kardeşine destek olmak için adliyeye birlikte gelirken Feyza Aktan ise ablası ve yakınlarıyla birlikte geldi.

Haberin Devamı

Duruşmada, aile dostları olan Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) Başkanı Nesrin Ercan, bebek bakıcısı ve komşularının Özcan Deniz’in tanıkları olarak dinlendiği öğrenildi. Feyza Aktan’ın ablası ve iki komşusunun da tanık olarak dinlendi. Yaklaşık 3 saat süren duruşmada mahkeme diğer tanıkların da dinlenmesi için duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Feyza Aktan ve Özcan Deniz’in velayet davasında tanıklar dinlendi

NE OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Özcan Deniz-Feyza Aktan kavgasına kardeşi de katıldı: Çocuğu sakızla besliyor

Eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek şikayette bulunan Feyza Aktan'ın kavgasına Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci de katıldı.

Özcan Deniz’in kardeşi Sibel Semerci, ağabeyinin eski eşi Feyza Aktan’a ağır suçlamalarda bulundu:
-İçki, kahve, sigara olmazsa olmazın! Bir gece sızıp kaldın. Koca evin yarısı açık unuttuğun elektrik sobası yüzünden yandı. Küçücük çocuk ölümle burun buruna geldi.
-Çocuğunun saçlarını sarartıcı kimyasal kullanarak boyadın. Bebek saçları turuncu oldu.
-Çocuğun kilo gelişimi yaşıtlarının gerisinde. Çünkü onu sadece bisküvi, cips, çikolata, sakızla besliyorsun... Anne olmak sadece doğurmak mıdır?

OĞLUMUN GELİŞİMİ İYİ

Haberin Devamı

Bu iddialar üzerine Feyza Aktan bir açıklama yaparak suçlamalara cevap verdi:
Oğlumun sağlık durumu ve gelişimi son derece iyi. Üç yıldır her ay düzenli gidilen doktor kontrolüne gerçekten önemseyip gelselerdi süreçten haberdar olurlardı . Beklediğim süreci yaşıyorum küçük bir çocuğun anneden velayetinin alınması tartışmasız zalimce ve bu imajı yıkmak için ancak beni kötü ve yetersiz bir anne gibi göstermekle başarılabilir. Günlerdir anneliğimle ilgili atılan bu iftiraları hazmetmesi güç şu an bunu açıklamak zorunda kalmam daha da güç. Tüm iftiralarla ilgili hukuki süreçleri başlattım .Beni zan altında bıraktıkları her şeyi yargı önünde ispatlamakta mükelleftirler.

Feyza Aktan ve Özcan Deniz’in velayet davasında tanıklar dinlendi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!