Feryal Gülman'ın eşi Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile 200 milyon TL'lik piştisi

Güncelleme Tarihi:

Feryal Gülmanın eşi Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile 200 milyon TLlik piştisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2021 07:47

Boşanma davaları 8 yıldır devam eden Feryal Gülman ve Kemal Gülman aynı uçakta ‘pişti’ oldu. Sevgilisi Eda Cideli ile seyahat eden Kemal Gülman, havalimanında görüntülerini çeken muhabirleri Feryal Gülman’ın çağırdığını düşünerek “Bu kadın belasını arıyor” dedi. Feryal Gülman tepki gösterdi: “Ben çağırsaydım en azından bir ruj sürerdim.”

Haberin Devamı

BELASINI ARIYOR

Kemal Gülman önceki gün sevgilisi Eda Cideli ile birlikte Fransa’nın Nice şehrinden İstanbul’a döndü. Aynı uçakta Feryal Gülman da vardı. 200 milyon liralık boşanma davaları 8 yıldır sonuçlanamayan Feryal Gülman ile Kemal Gülman birbirini görmezden geldi. Kemal Gülman uçaktan indiğinde karşısında basın mensuplarını bulunca sinirlendi. Ünlü işadamı, Feryal Gülman’la ilgili sorulara “O haber verdiğine göre ona sorun, belasını arıyor”diyerek uzaklaştı.

Feryal Gülmanın eşi Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile 200 milyon TLlik piştisi

UÇAKTAYKEN NASIL ÇAĞIRAYIM?

Kemal Gülman’ın hemen ardından havalimanı kapısından çıkan Feryal Gülman, boşanmak üzere olduğu eşinin iddiasına “Uçaktayken sizi çağırmam söz konusu değil” diye yanıt verdi. Gülman, tatsız tesadüf için de şöyle konuştu: “Tesadüfen aynı uçakta yan yana geldik. Herhalde Monako’daydı onlar da. Nice’ten birlikte uçtuk. Ben uçakta gördüm kendilerini. Tesadüfi bir durum.”

Haberin Devamı

Feryal Gülmanın eşi Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile 200 milyon TLlik piştisi

Zina davası açabilirim

Feryal Gülman, teve2’de yayınlanan “Magazin Masası”na konuştu:

“Uçakta olduğundan haberim yoktu. Kendisini körükte gördüm. Ben 3A’da oturdum, Kemal Bey 3D’de oturdu. Sevgilisi Eda Hanım da arkasında oturdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hostese ‘Yanımda kocam, arkamda sevgilisi oturuyor, lütfen yerimi değiştirin’ dedim. ‘Koronadan dolayı değiştiremeyiz’ dedi.
 Feryal Gülman, kağıt üstünde halen evli olduklarından zina davası açabileceğini söyledi: “O benim hâlâ kocam. İstersem gazeteci, istersem de dedektif çağırma hakkım var. Biz hâlâ boşanmadık ama sevgilisi yanında. Zina davası açabilirim. Dava açacak mıyım, bilmiyorum. Avukatımla henüz konuşmadım. Ama gazetecileri ben çağırsaydım öyle çıkmazdım, en azından bir ruj sürerdim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!