Ferman Toprak kimdir, nereli? Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Ferman Toprak kimdir, nereli Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2020 10:25

Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak gündemde yer alan isimler arasında bulunuyorlar. Ferman Toprak’ın eşi Ayşe Hilal Toprak ‘Kocam beni dövdü’ diye darp raporu alıp polise başvurdu. Bu haberin ardından vatandaşlar ‘Ferman Toprak kimdir?’ sorusuna yanıt arıyorlar. İşte ‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla ün kazanan Toprak ile ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak son dakika haberinin ardından araştırılan isimler arasında yer aldılar. Hilal Toprak, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından eşiyle boşanacağını açıklamış, daha sonra paylaşımı silerek boşanmanın olmayacağını duyurmuştu. Ferman Toprak’ın eşi Ayşe Hilal Toprak ‘Kocam beni dövdü’ diye darp raporu alıp polise başvurdu. Şüpheli olarak ifadesi alınan Toprak suçlamaları kabul etmedi. İşte  30 Ocak 1975 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Toprak ile ilgili bilgiler

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

Adıyaman‘ın Bezik, annesinden tarafından da Şanlıurfa‘nın İzol aşiretinden olan Ferman Toprak, 30 Ocak 1975 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Doktor olan babası Adana’ya tayin edilince, dört kardeş olan Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya geldi.

Haberin Devamı

İlk ve orta eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a yerleşti.

1996 yılında müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a gitti. 1997 yılında da “Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim” adlı ilk albümü yayımlandı.

İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne hayatına başlayan Ferman Toprak ilk önce Beşiktaş’taki Keyifli Meyhane’de sahneita’da sahne aldı. Bunu Club ve Nispet Bar izledi. Daha sonra Etiler’de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme’de açtığı yazlık mekan “İnadına” takip etti. Fakat sonunda sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapadı. Halen sahne hayatını başarıyla sürdürmektedir.

2008 yılında ‘Ferman Zamanı’ isimli albümünü, 2011 yılında ‘Saygılarımla’ adlı albümünü çıkardı. 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ün kazandı.

HİLAL TOPRAK'LA 2017'DE EVLENDİ

Şarkıcı Ferman Toprak, Hilal Öztürk ile 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin Adel Su adında bir kızı var.

BAKMADAN GEÇME!