Fahriye Evcen’e hayranlarından büyük jest

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen’e hayranlarından büyük jest
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:36

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Fahriye Evcen’e hayranlarından büyük jest! Meslektaşı Tuba Büyüküstün’ün hayranlarından ilham alan genç fanları oyuncuya yeni yaşında özel bir bağış etkinliği düzenledi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Fahriye Evcen’in sevenleri Tuba Büyüküstün’ün fanlarından ilham aldı. Evcen’in genç fanatikleri 4 Haziran’da 30 yaşına girecek olan oyuncu için özel bir bağış etkinliği oluşturdu.

Fahriye Evcen’in hayranları Tuba Büyüküstün'ün fanlarının izini sürüyor! Geçen yıl Büyüküstün'ün yeni yaşında oyuncuya ülkenin her yerinden mektup yazan fanların ardından Evcen'in sevenleri de harekete geçti.

Rol aldığı dizilerle birçok hayran kitlesine ulaşan Fahriye Evcen'e sevenleri 30'uncu yaş gününde anlamlı bir hediye hazırladı. Fanlar korunmaya muhtaç çocuklar için bağış toplayan Koruncuk Vakfı'nda bir etkinlik oluşturdu.

Bu organizasyon kapsamında 10, 20, 50 TL ve diğer seçenekler olmak üzere toplamda 4 dalda bağış seçeneği bulunuyor. Bağışta bulunmak isteyenler kendisine uygun bir ödeme şekli seçerken elde edilen kazançlar da 4 Haziran'da korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak.

Haberin Devamı

Hayranlarının bu jesti karşısında oldukça mutlu olan Evcen'in de elini cebine attığı ve bir miktar bağış yaptığı öğrenildi.

Fahriye Evcen’e hayranlarından büyük jest

Fahriye Evcen kimdir?

4 Haziran 1986’da Almanya'nın Solingen şehrinde doğdu.

Aslen Samsun'lu olan Evcen'in hayatı, Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken, Türkiye ziyareti sırasında izleyici olarak katıldığı bir sabah programında keşfedilmesiyle değişti.

Oyuncu Oya Aydoğan'ın dikkatini çeken Evcen, dizi teklifleri alınca, okulunu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Evcen ilk oyunculuk deneyimini, 2006 yılında yayınlanan Hasret dizisiyle yaşadı. Evcen, başrollerini Fatma Girik, Emre Altuğ, Zafer Algöz ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Hasret dizisinde Songül karakterini canlandırdı.Evcen'i üne kavuşturan ise Yaprak Dökümü dizisi oldu. Dizide Necla karakterine can veren Evcen, herkes tarafından tanınan biri haline geldi.

İlk sinema deneyimini, 11 Nisan 2008 yılında yayınlanan Cennet filminde başrolü Engin Altan Düzyatan ile paylaşarak yaşadı. Aynı sene Tolgahan Sayışman ile Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Evcen, bir süre birliktelik yaşadığı Özcan Deniz ile ayrıldıktan sonra Evim Sensin filmi için kamera karşısına geçti. Oyuncu, son olarak Veda dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümüne devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!