Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne zaman evleniyor? İşte düğün tarihi

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne zaman evleniyor İşte düğün tarihi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 12:37

Burak Özçivit ile evlilik hazırlığı yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen, kına gecesi yaptı. Kına gecesi görüntüleri sosyal medyaya da konu oldu. Peki, uzun süredir beraber olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne zaman evleniyor? İşte çiftin düğün tarihleri!

Haberin Devamı

Fahriye Evcen - Burak Özçivit çiftinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde nikah tarihi alan çiftin düğünü için artık sayılı gün kaldı. Fahriye Evcen, dün gece kına gecesi düzenledi. Kına gecesine katılan davetliler gecenin görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Evcen'i bu mutlu gününde Sinem Kobal, Ebru Akel, Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin de yalnız bırakmadığı görüldü. Peki, aynı projede tanışıp sevgili olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ne zaman evleniyor? İşte düğün tarihi

DÜĞÜN HAZİRAN BİTMEDEN

Çift, Ramazan Bayramı'nın ardından dünya evine girecek. İlişkileri Çalıkuşu dizisinde başlayan ve Aşk Sana Benzer filmiyle mutluluklarını bir üst basamağa taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 29 Haziran’da nikah masasına oturacak.

Haberin Devamı

FAHRİYE EVCEN KINA GECESİ GÖRÜNTÜLERİ

BAKMADAN GEÇME!